کد خبر : 142694
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فوریه 2019 - 8:50
-

دو فاکتوری که به سلامت مردان کمک می کند

دو فاکتوری که به سلامت مردان کمک می کند

به گزارش قائم آنلاین،  زهرا عبداللهی در نشست خبری در ارتباط با سلامت مردان برگزار شد، اظهار داشت: الگوی تغذیه مناسب و تحرک دو عامل مهم جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر به شمار می‌رود که توجه به این مسئله در مردان می‌تواند در حفظ سلامتی آنها بسیار مؤثر باشد. وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری‌های غیرواگیر

به گزارش قائم آنلاین،  زهرا عبداللهی در نشست خبری در ارتباط با سلامت مردان برگزار شد، اظهار داشت: الگوی تغذیه مناسب و تحرک دو عامل مهم جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر به شمار می‌رود که توجه به این مسئله در مردان می‌تواند در حفظ سلامتی آنها بسیار مؤثر باشد.

وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری‌های غیرواگیر نسبت به گذشته بسیار زیاد شده،‌گفت:‌متاسفانه الگوی غذایی در میان مردان ایرانی مطلوب و مناسب نیست و مصرف زیاد قند و نمک آنها را در معرض ابتلا به بیماری‌های مختلف قرار داده است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد:‌به طور مثال حداکثر مصرف نمک به صورت روزانه باید کمتر از ۵ گرم باشد ولی این در میان افراد به ویژه مردان بیشتر از ۱۰ گرم به صورت شبانه‌روزی است. همچنین مصرف قند و شکر زیاد بوده و کنترل فشار و چربی خون توسط مردان به صورت دقیق انجام نمی‌گیرد.

عبداللهی گفت: ۴۰ درصد مردان بعد از ۴۵ سالگی فشار و چربی خون آنها بالا است که متاسفانه این مسئله بسیاری از مواقع پیش‌بین از آن مورد توجهشان نیست. از طرفی ۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله کمبود ویتامین D دارند و این موضوع نیز آنها را در برابر بیماری‌ها آسیب‌پذیر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف میوه و سبزیجات به صورت ۵ واحد در روز عامل پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری‌ها بوده که تنها ۱۷ درصد مردان ۱۸ سال به بالا حداقل دو بار در روز و ۴۰ درصد سه واحد در روز مصرف میوه و سبزیجات دارند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان داشت:‌همچنین ۵۵ درصد مردان تحرک کافی بدنی ندارند و باید این مسئله در آنها مورد توجه قرار گیرد.

عبداللهی خاطرنشان کرد: ۱۲۰۰ کارشناس تغذیه در مراکز جامع سلامت مشغول فعالیت هستند و مردان و زنان ایرانی می‌توانند از خدات ارائه شده توسط آنها بهره‌مند شوند.

وی گفت: همه دبیرستان‌های پسرانه تحت پوشش مکمل یاری قرار گرفته‌اند و ماهانه ۵۰ هزار واحد ویتامین D به پسران دبیرستانی ارائه می‌شود. همچنین در خانه‌های بهداشت افراد می‌توانند از این مکمل‌ها بهره‌مند شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 + شانزده =