مشکل اصلی اقتصاد کشور در فرومایگی، تن پروری و ناکارآمدیها در داخل است
به گزارش قائم آنلاین، حسن رحیم پورازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی گه با عنوان « گام دوم» برگزار شد، ضمن اشاره به بدعهدی های غرب و آمریکا در قبال تعهدات خود در برجام گفت: در این ۴۰ سال گذشته از انقلاب تاکنون این همه تحریم
به گزارش قائم آنلاین، حسن رحیم پورازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی گه با عنوان « گام دوم» برگزار شد، ضمن اشاره به بدعهدی های غرب و آمریکا در قبال تعهدات خود در برجام گفت: در این ۴۰ سال گذشته از انقلاب تاکنون این همه تحریم و توهین به ملت ایران نشده و این در حالی است که در این مدت مسئولان بیشترین امتیاز را داده و بیشترین عقب نشینی را داشته اند.
رحیم پورازغدی ادامه داد: برخی معتقدند که این توهینها و تحریمها به دلیل شعارهای انقلاب و حمایت از مظلومین ایجاد شده است ولی آنها نباید بی عرضگیهای خود را گردن شعارهای انقلاب بیاندازند، مسلما انقلاب برای همین شعارها شکل گرفت و اگر شعارها غلط بود نباید انقلابی هم رخ میداد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مشکل در شعارهای انقلاب اسلامی نیست، چون امروز بچههای یمن، لبنان و سوریه با شعارهای ما توانستند در مقابل دشمن پیروز شوند و به همین دلیل ما در امنیت هستیم.
وی با اشاره به ناکارآمدی برخی مسئولان یادآور شد: وقتی مسئولان ناکارآمد و غیرپاسخگو باشند تحریم هم اثرگذار است.البته برخی از مدیران تلاش می کنند و زحمت میکشند ولی کم کاری برخی از مسئولان هم ربطی به شعارهای انقلاب ندارد. شعارهای انقلاب اسلامی منشأ قدرت ماست.
رحیمپور ازغدی تاکید کرد: امروز نه تنها مشکل اقتصاد ما در تحریمها نیست بلکه در فرومایگی، تن پروری و ناکارآمدیها در داخل است البته تحریم نیز یک توطئه است که از سوی دشمنان علیه ما اعمال میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به قدرت ایران در منطقه و جهان گفت: ایدئولوژی انقلاب اسلامی دشمن را از منطقه بیرون کرد. این خون حججی و شهدای انقلاب اسلامی است که به ملتهای منطقه چگونه جنگیدن با دست خالی را آموخت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به افرادی که در دانشگاه ها می گویند چیزی با عنوان اتاق فرمان صهیونیست و نظام سرمایه داری در کار نیست، گفت: اگر پای اتاق فرمان صهیونیست و نظام سرمایه داری در کار نیست پس چرا یک کمپانی کوچک نمیتواند وارد معامله با ایران شود در هر حال آقایان یا باید وجود اتاق فرمان صهیونیستها را و یا بی عرضگیهای خود را بپذیرند.
رحیم پورازغدی با اشاره به تلاش غرب برای حذف رقبای خود در حوزههای همچون نانو، هستهای و نظامی یادآور شد: غربیها در که در چند جنگ مختلف در منطقه شکست خورده اند نمیخواهند در حوزه های علمی رقیب پیدا کنند و توصیه بنده به دانشجویان این است که شاخ غول را بشکنند.
وی با اشاره به اهمیت اجرای اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی ما را قوی میکند، ولی امروز همه چیز شده اقتصاد برجامی و اعتماد به دشمن، همان طور که بیماری ایدز قدرت دفاعی را از بدن میگیرد و موجب میشود که بیمار با یک سرماخوردگی بمیرد اگر اقتصاد خود را نیز بر پایه اقتصاد مقاومتی مقاوم نکنیم در مقابل توطئهها آسیب پذیر میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: وقتی که توطئه پذیر و تحریم پذیر میشویم آن وقت است که میگوییم کلید به دست دشمن است، ما غلط کردی و ما نمیتوانیم. در هر حال آقایان خودشان مردم را متوهم کردند تا با مفاسد اقتصادی مبارزه نکنند و آدمهای کارآمد مدیریتها را برعهده نگیرند پس راههای آسان را رفتید و این در حالی است که راه آسان در اکثر مواقع بدترین راه است.
وی بیان کرد: وقتی دو گزاره علت اصلی مشکلات اقتصادی تحریم است و علت تحریمها هم شعارهای انقلابی و مقاومت در برابر استکبار است را در کنار هم میگذاریم آن وقت راه حل میشود اینکه اقتصاد راه حلی ندارد جز اینکه در برابر استکبار وا بدهیم و این برهان مشهور به برهان احمقها است.
رحیم پورازغدی با تاکید بر اینکه تمام قوا و به ویژه دولت در برابر مشکلات اقتصادی مسئول هستند چرا که امروز مشکل اقتصادی کشور در مدیریت اقتصادی است، تصریح کرد: طبیعی است که وقتی بردهای میخواهد از زیر بار بردگی خارج شود باید هزینه آن را نیز بدهد در هر حال هزینه سازش از هزینه مقاومت بیشتر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: تمام کشورهایی که در مقابل دشمنان خود مقاومت نکرده اند وضع اقتصادی آنها نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر شده است در هر حال اگر ما نیز میخواهیم به این وضع دچار نشویم باید حقوقهای نجومی، نظام گمرکی و بانکی خود را اصلاح کنیم و جلوی اشرافی گری را بگیریم.
رحیم پورازغدی بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف، ایجاد انضباط اقتصادی، توجه به وجدان کاری، تقویت صادرات در برابر واردات، دفاع از تولیدکننده و تقویت علم تاکید کرد و افزود: امروز دفاع از تولیدکننده و تولید یک دفاع مقدس است.
به گفته رحیم پور ازغدی با علم و عمل میشود مشکلات اقتصادی را حل کرد و اگر نهضت تولید، مدیریت توزیع و تعدیل مصرف به وجود بیاید هیچ تحریمی نمیتواند ملت ما را از پای بیندازد.
وی گفت: شفافیت به عنوان یک رکن اقتصاد اسلامی است و مدیریت اقتصادی باید شفاف و پاسخگو باشد در واقع اقتصاد اسلامی باید به مانند یک اتاق شیشهای باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه از دانشجویان رشته اقتصاد خواست برای این سوال که زمینه ساز فساد در اقتصاد چیست پاسخ پیدا کنند و گفت: اموال بیت المال که با امضای مدیران جابه جا میشوند اموال شخصی آنها نیستند از این رو اگر ایمان و تقوا نباشد مدیر هر چه هم متخصص باشد فاسد خواهد شد. از طرفی در کنار ایمان و تقوا نظارت علمی و دقیق نیز میتواند به مانند یک دیوار سیمانی در برابر فساد باشد.
وی با بیان اینکه طهارت اقتصادی در برابر نجاست اقتصادی شرط مشروعیت در جمهوری اسلامی است، گفت: طلاب و دانشگاهها باید عدالت اجتماعی را مطالبه کنند، تفاوت بین جمهوری اسلامی با پهلوی از زمین تا آسمان است، اما همین مقدار خیانت و یا خطای اقتصادی نیز برای جمهوری اسلامی زیاد است و مشکل مشروعیت ایجاد میکند.
وی با رد کردن این تئوری که تسلیم شدن رفاه میآورد، اضافه کرد: در واقع ملتهایی که تسلیم شده اند فقیرتر و بدبختتر شده اند با این وجود اقتصاد ژاپن نیز امکان تولید هیچ کلیدی بدون اجازه آمریکا را ندارد و اگر رقابتهایی بین کارخانههای این کشور با آمریکا وجود دارد این رقابتها در سطح است. البته ژاپن به خاطر نوکر بودن پیشرفت نکرد بلکه به خاطر تلاش بود و منشأ این پیشرفت روح اصالت کار و نظم ژاپنی است.
رحیمپور یاداور شد: عدالت اقتصادی و مبارزه با فقر باید شعار اصلی انقلاب باشد، ولی واقعیت این است که ملت ایران به خاطر مسائل اقتصادی انقلاب نکردند در واقع علت انقلاب ملت ایران به دست آوردن استقلال، آزادی و برقراری حکومت عدل علی(ع) بود.
برچسب ها :شورای عالی،انقلاب،توطئه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0