کد خبر : 142837
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 فوریه 2019 - 10:50
-

بیماری هایی که با مصرف قارچ ایجاد می‌ شود

بیماری هایی که با مصرف قارچ ایجاد می‌ شود

به گزارش قائم آنلاین، وی افزود: “قارچ” تولید‌کننده خون غلیظ و “عَفِن” است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد. این دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: “قارچ” نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های

به گزارش قائم آنلاین، وی افزود: “قارچ” تولید‌کننده خون غلیظ و “عَفِن” است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: “قارچ” نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های ضعیف، مضر است؛ مصرف “قارچ” کولیت و قولنج روده‌ای را بروز می‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.
ذاکری خاطرنشان کرد: “قارچ” قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب مخزن‌الادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به‌صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت‌ کنند “قارچ” باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود.
وی یادآور شد: “قارچ” بیشتر مصارف موضعی به‌عنوان ضماد و… را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − نه =