راه های کاهش مصرف روزانه نمک
به گزارش قائم آنلاین، محققان هشدار میدهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون میشود. طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است. این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه میکند: – مصرف بیشتر میوه و
به گزارش قائم آنلاین، محققان هشدار میدهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون میشود.
طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.
این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه میکند:
– مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.
– مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم میتواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.
– استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.
– تمایل به مصرف میان وعدههای بدون نمک.
– خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکیهای با میزان کمتر سدیم.
برچسب ها :نمک،سبزیجات،پتاسیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0