تاثیر بیماری های کبدی روی پوست
به گزارش قائم آنلاین، یرقان یا همان زردی پوست، یکی از مشهورترین علامت بیماری های کبدی است که باعث زردی پوست و حتی زردی سفیدی چشم می شود. رنگ پریدگی هم می تواند نشانه کم خونی باشد. گاهی این کم خونی ناشی از تجزیه بیمار گونه خون در کبد است و این اتفاقی است که
به گزارش قائم آنلاین، یرقان یا همان زردی پوست، یکی از مشهورترین علامت بیماری های کبدی است که باعث زردی پوست و حتی زردی سفیدی چشم می شود.
رنگ پریدگی هم می تواند نشانه کم خونی باشد. گاهی این کم خونی ناشی از تجزیه بیمار گونه خون در کبد است و این اتفاقی است که در سیروز کبدی رخ می دهد.
قرمزی کف دست ممکن است ناشی از بیماری حاد و یا مزمن کبد باشد.
رنگ خاکستری متمایل به ارغوانی تیره در پوست هم می تواند به علت افزایش آهن و یا برنزه شدن آن باشد که باید به بیماری هموکروماتوز شک کرد.
البته این ها نشانه هایی است که پزشکان، بیشتر با آن آشنایی دارند و با دیدن این علایم، برای شما یک آزمایش سنجش سلامت کبد را تجویز خواهند کرد.
دانستن این نشانهها به شما کمک می کند که خیلی زود بتوانید خودتان را برای چکاپ و بررسی سلامت تان به پزشک برسانید.
از پوست تا برگه آزمایش شما
بد نیست بدانید کبد بزرگ ترین عضو بدن انسان است و برای خارج کردن سموم از بدن بسیار اهمیت دارد.
بیماری های کبدی بسیار متفاوتاند، ولی هپاتیت، سیروز کبدی، کبد چرب و انسداد مجاری صفراوی از مشهورترین آنها به شمار می روند.
در صورتی که پزشک از روی این علایم پوستی، به بیماری کبد شما شک کند، برای تان سونوگرافی، سیتیاسکن، ام.آر.آی و یا اسکن کبد تجویز می کند و یا با استفاده از لاپاروسکوپی، درون کبد شما را مشاهده خواهد کرد.
چگونه یک بیماری کبدی باعث زردی و خارش پوست می شود؟
زردی پوست وقتی رخ می دهد که کبد بیمار، به مقدار کافی، بیلی روبین دفع نکند.
خارش که از اصلی ترین نشانه های بیماری های کبدی روی پوست است به دلیل رسوب محصولات صفراوی در پوست بروز می کند.
در بیماری های کبدی معمولا انسدادی در مجاری صفراوی وجود دارد و به خاطر این انسداد، مواد و ترشحات صفراوی نمی توانند دفع شوند. این مواد درون کیسه صفرا و مجاری صفراوی تجمع پیدا کرده و باعث ترشح آن ها به داخل خون می شوند و علایم خودشان را به صورت زردی و یرقان روی پوست نشان می دهند.
خارش در بیماری های مزمن کبدی یک علامت اصلی است که خودش را روی پوست فرد نشان می دهد. از طرف دیگر، بیماری مزمن کبدی که سیروز کبدی نامیده میشود علامتش را روی پوست به صورت زردی و یرقان نشان می دهد.
سیروز کبدی گاهی خود را به صورت لکه های قهوهای رنگی نشان می دهد، ولی باورهای غلطی در این باره وجود دارد که باید اصلاح شود.
گاهی بعضی افراد لکه های بارداری را که قهوهای رنگ هستند و در دوران بارداری روی پوست ظاهر می شوند، به بیماری کبدی نسبت می دهند که اصلا ربطی به کبد ندارد.
همین طور، لک های قهوهای رنگ کک و مک هم ارتباطی با بیماری های کبدی ندارد و نشانه بیماری کبدی به حساب نمی آید.
نکته اصلی دیگر این است که بیماری های کبدی باعث تغییرات چندانی در موهای افراد بیمار نمی شوند.
برچسب ها :پوست، آینه، کبد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0