جوانه ای که می تواند به خوبی جایگزین گوشت شود
به گزارش قائم آنلاین، جوانه لوبیا حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و … است. برای بررسی خواص جوانه لوبیا و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه
به گزارش قائم آنلاین، جوانه لوبیا حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و … است.
برای بررسی خواص جوانه لوبیا و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص جوانه لوبیا
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص جوانه لوبیا گفت: این جوانه دارای خواص فراوانی بوده که یکی از آنها بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ مصرف جوانه لوبیا موجب پیشگیری از آلزایمر میشود و برای سالمندان بسیار مفید است.
وی افزود: جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مقادیر بالای پروتئین در این جوانه موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن میشود؛ لذا برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی سخت انجام میدهند از جمله کارگران، ورزشکاران مخصوصا بدن سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
عظمایی بیان کرد: جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا میتواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این جوانه برای زنان دارای نوزاد بسیار مفید است، زیرا باعث افزایش شیر آنها میشود.
عظمایی بیان کرد: از دیگر خواص جوانه لوبیا میتوان به رفع غلظت خون، تصفیه خون، رفع گرفتگی صدا، افزایش اسپرم و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.
وی گفت: این جوانه به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها محافظت میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: جوانه لوبیا دارای انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید است؛ لذا موجب تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و رشد مو میشود و از پیری زودرس پیشگیری میکند.
منع مصرف جوانه لوبیا
عظمایی درباره منع مصرف جوانه لوبیا اظهار کرد: افرادی که از رژیم خام خواری استفاده میکنند بهتر است از مصرف این جوانه اجتناب کنند.
مواد لازم جوانه لوبیا
-لوبیا ۲۰۰ گرم
-آب به مقدار لازم
طرز تهیه جوانه لوبیا
-برای تهیه این جوانه ابتدا لوبیا را میشوییم.
-سپس به مدت ۱۸-۱۷ ساعت در آب قرار میدهیم تا خیس بخورد.
-در این مرحله آب آن را صاف میکنیم و درون ظرف شیشهای میریزیم.
-یک پارچه سفید نمدار روی درب ظرف قرار میدهیم.
-پس از ۴-۳ روز جوانه لوبیا رشد میکند.
-جوانه لوبیا پس از آماده شدن باید در یخچال نگهداری شود.
نکته: این جوانه بهتر است همراه غذاهایی از جمله سوپ استفاده شود.
برچسب ها :محقق ، پژوهشگر ،طب سنتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0