مواد خوراکی کاهش دهنده التهاب را بشناسید
به گزارش قائم آنلاین، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز میکند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، آلزایمر، آرتروز و
به گزارش قائم آنلاین، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز میکند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار میدهد.
برای کاهش روند التهاب در بدن سعی کنید مواد غذایی از قبیل کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف کنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنیهای شیرین شده با شکر، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده، مارگارین و غیره نیز در این دسته قرار میگیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن که خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، کمک میکند.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان میکنند گنجاندن مواد خوراکی ضدالتهابی در رژیم غذایی میتواند موجب کاهش ریسک ابتلاء به برخی بیماریها شود.
محققان گنجاندن مواد خوراکی زیر را در یک رژیم غذایی ضدالتهابی توصیه میکنند:
-گوجه فرنگی
– روغن زیتون.
– مغزیجات آجیلی.
– ماهیهای چرب نظیر سالمون و تون.
– سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم پیچ.
برچسب ها :محقق،آرتروز،التهاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0