افزایش حملات سایبری در جهان با دو استثنا
به گزارش قائم آنلاین، در گزارش تهدیدات سایبری سال ۲۰۱۹ این مؤسسه که با بررسی اطلاعات جمع آوری شده از طریق بیش از یک میلیون حسگر «سونیک وال» تهیه شده، تصریح شده که میزان حملات باج افزاری در جهان هم در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال قبل از آن ۴۹ درصد افزایش یافته است. در
به گزارش قائم آنلاین، در گزارش تهدیدات سایبری سال ۲۰۱۹ این مؤسسه که با بررسی اطلاعات جمع آوری شده از طریق بیش از یک میلیون حسگر «سونیک وال» تهیه شده، تصریح شده که میزان حملات باج افزاری در جهان هم در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال قبل از آن ۴۹ درصد افزایش یافته است.
در حالی که حملات سایبری در اکثریت قریب به اتفاق کشورهای جهان در حال افزایش است، هند و انگلیس از معدود کشورهایی هستند که با اقدامات انجام شده موفق شده اند میزان حملات سایبری را در داخل کشورهای خود کاهش دهند.
«سونیک وال» ۳.۹ تریلیون حمله سایبری مختلف را در بیش از ۲۱۵ کشور جهان مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و روزانه بیش از ۲۰۰ هزار نوع بدافزار مختلف را شناسایی و با نمونههای قبلی مقایسه کرده تا از شدت فعالیتهای مخرب در این حوزه مطلع شود.
بررسیهای این شرکت نشان داده علت کاهش حملات سایبری در برخی کشورها عبارت است از تمهیدات اندیشیده شده توسط شرکتهای بزرگ تجاری به منظور ایمن سازی شبکههای رایانهای و جلوگیری از نفوذ بدافزارها و باج افزارها به درون رایانهها و گوشیها، استفاده از فناوریهای هوشمند برای پیش بینی فعالیتهای بدافزاری و جلوگیری از غافلگیری و مسدود کردن راههای نفوذ آنها و در نهایت ارائه آموزشهای گسترده عمومی.
از جمله دیگر یافتههای این گزارش میتوان به بلوکه شدن ۱۰.۵۲ میلیارد حمله بدافزاری در سال ۲۰۱۸، افزایش ۲۱۷.۵ درصدی حملات سایبری به زیرساختهای اینترنت اشیا، بلوکه شدن ۲.۸ میلیون حمله بدافزاری رمزگذاری شده که نسبت به سال ۲۰۱۷ حدود ۲۷ درصد افزایش یافته و افزایش ۵۶ درصدی حمله به اپلیکیشن های تحت وب اشاره کرد.
برچسب ها :سونیک وال ،سایبری، اپلیکیشن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0