نباید در زمان بحران مدیریت بحران داشته باشیم
به گزارش قائم آنلاین، علی اصغر یوسفنژاد طی گفتوگو با خبرنگار ما در خصوص عملکرد دستگاههای اجرایی در حادثه سیل اخیر در منطقه ساری و حومه گفت: همدلی، همفکری و همکاری خوبی بین دستگاهها جهت بازسازی مناطق آسیب دیده شکل گرفت. وی افزود: برخی مشکلات همچنان وجود دارد که بخشی از آن مربوط به مشکلات
به گزارش قائم آنلاین، علی اصغر یوسفنژاد طی گفتوگو با خبرنگار ما در خصوص عملکرد دستگاههای اجرایی در حادثه سیل اخیر در منطقه ساری و حومه گفت: همدلی، همفکری و همکاری خوبی بین دستگاهها جهت بازسازی مناطق آسیب دیده شکل گرفت.
وی افزود: برخی مشکلات همچنان وجود دارد که بخشی از آن مربوط به مشکلات ساختاری در کل کشور است.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر چه ما در بدو کار و در اولین جلسه مجلس، وقتی خبر از سیل در مازندران دادیم، کسی باور نمیکرد؛ اما در ادامه رئیس مجلس، وزرا و حتی رئیس جمهور به مازندران سفر کردند و از نزدیک از مناطق سیل زده بازدید کردند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به آخرین امار اعلام شده، سیل نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخشهای زیرساختی، کشاورزی، باغی، مسکونی و صنعتی مرکز استان وارد کرد.
یوسفنژاد بیان کرد: ما در مقابله با حوادث غیرمترقبه که هرساله یکی از آنها را در استان داریم اعم از خشکسالی، سیل، یخزدگی، برف، زلزله و سایر حوادث را شاهد هستیم باید قویتر عمل کنیم و برخی کاستیهایی وجود دارد.
وی ادامه داد: برای این منظور ستادی به نام مدیریت بحران در استان تشکیل شده است تا در زمان بروز حوادث، طبق دستورالعمل و برنامهریزی قبلی، وظایف هر دستگاه را مشخص کند و هر دستگاهی بداند که چه وظیفهای دارد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید در زمان بحران، بحران مدیریتی داشته باشیم؛ متذکر شد: در سیل اخیر از مشکلات دستگاههای اجرایی رونمایی شد که باید رفع شود، برای نمونه در جایی لودر میآمد و بعد از چند کیلومتر کار، گفته میشد که خراب شده است و مشکلاتی از این دست که حاکی از عدم آمادگی و برنامهریزی مطلوب دستگاهها در چنین مواقعی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به نظر من، دستگاههای اجرایی ما در زمان بحران مجهز به دستگاهها، تجهیزات و ماشینآلات لازم نبودند و نمیشود که دستگاهی نام فلان را داشته باشد اما در عمل، قوت و توانایی لازم جهت رفع مشکلات حوزه کاری خود را نداشته باشد.
یوسفنژاد با بیان اینکه آمادگی لازم باید در دستگاههای اجرایی وجود داشته باشد؛ مطرح کرد: دستگاههای اجرایی و ستاد مدیریت بحران باید این آمادگی را داشته باشد که هر لحظه احتمال وقوع حادثه وجود دارد.
وی یادآور شد: خیلی از مشکلات از این پس رخ میدهد و وقتی بیش از ۲۰۰ سر دهنه آب کشاورزی در مرکز استان دچار مشکل شده است، کشاورزان و باغداران ما درگیر این ماجرا هستند و نکند در کار خود بمانند و باید به آنها کمک کرد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی توصیه کرد: تاکیدم به مدیریت بحران این است که اکنون که سیل تمام شده است، حالا با برگزاری مانور، هر دستگاهی بداند که مشکلات و وظایفشان چیست و اگر در همان روز اول حادثه سریعا اقدامات لازم انجام نگیرد، در روزهای بعد بر حجم مشکلات و خسارات وارده افزوده خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: اخیرا مجلس طرحی داده است که طی آن جهت تامین اعتبارات از منابع گوناگون، در حال پیگیری و در دست اقدام قرار دارد و پس از تصویب به استانها تخصیص داده خواهد شد.
برچسب ها :میاندرود،شورای اسلامی، مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0