هانیزاده: عربستان، امارات و بحرین سعی دارند آرمان فلسطین را به حاشیه برانند
به گزارش قائم آنلاین، حسن هانی زاده در گفتوگو در مورد اجرای طرح معامله قرن با توجه به اینکه اخیرا گفته شده احتمالا اجرای آن بعد از ماه رمضان به تعویق میافتد، گفت: مساله فلسطین در دو حوزه مورد توجه است؛ در حوزه سیاسی با توجه به اینکه دونالد ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی خود
به گزارش قائم آنلاین، حسن هانی زاده در گفتوگو در مورد اجرای طرح معامله قرن با توجه به اینکه اخیرا گفته شده احتمالا اجرای آن بعد از ماه رمضان به تعویق میافتد، گفت: مساله فلسطین در دو حوزه مورد توجه است؛ در حوزه سیاسی با توجه به اینکه دونالد ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶ در برابر لابی صهیونیستی متعهد شد در صورتی که وارد کاخ سفید شود، از برجام خارج خواهد شد، تحریمهای سختی را علیه ایران اعمال میکند، سپاه پاسداران را جزو سازمانهای تروریستی قرار میدهد و قدس را بهعنوان پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی معرفی میکند، پس از آن در جریان یک نشست مشترک میان نتانیاهو، ترامپ و بن سلمان موضوع طرح معامله قرن در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: به موجب این طرح قرار شد بیتالمقدس به عنوان پایتخت اسرائیل معرفی شود و یک دولت شبه مستقل برای تشکیلات خودگردان به پایتختی منطقه ابودیس -شهرکی در کرانه غربی- تشکیل شود، همچنین حق بازگشت فلسطینیها برای همیشه به فراموشی سپرده شود، در مقابل عربستان نیز متعهد شد سالانه ۱۰ میلیارد دلار کمک مالی در اختیار فلسطینیان و تشکیلات خودگردان قرار دهد تا مساله فلسطین برای همیشه به این شکل حل شود.
این کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه حوزه نظامی از دیگر موضوعات حائز اهمیت است، اظهار کرد: اگر شرایط سیاسی اسرائیل اکنون در مقایسه با گذشته بهتر شده و کشورهایی مانند عربستان، امارات و بحرین درصدد برقراری رابطه سیاسی با اسرائیل هستند، اما رژیم صهیونیستی با چالش دیگری در حوزه نظامی مواجه است به این معنی که در طول ماههای گذشته چند بار به غزه حمله کرد و و هر بار با شکست مواجه شد.
هانیزاده همچنین بیان کرد: رزمندگان فلسطینی با تکیه بر تجربه گذشته و امکانات بومی خودشان توانستند موشکهای بسیار کاربردی و مهم را پرتاب کرده و عمق اراضی اشغالی را هدف قرار دهند. این موشکها از دقت و قدرت تخریبی بالایی برخوردار هستند که استفاده از آن موازنه قدرت را بعد از ۷۰ سال به نفع ملت فلسطین تغییر داد.
وی ادامه داد: رزمندگان فلسطین برای تقابل با سیاستهای اسرائیل درواقع استراتژی توازن وحشت را در پیش گرفتند، پرتاب بیش از ۵۹۰ موشک در طول جنگ اخیر در غزه که تمام آنها به هدف برخورد کردند، وحشت زیادی را در میان ساکنین یهودی نشین شهرکهای اسرائیلی ایجاد کرد.
این کارشناس مسائل فلسطین اظهار کرد: بنابراین در عرصه سیاسی، اکنون کفه ترازو به نفع رژیم صهیونیستی است و در عرصه نظامی در اراضی اشغالی به نفع رزمندگان فلسطین است. این مساله نشان میدهد رزمندگان فلسطین ابتکار عمل نظامی و میدانی را در دست دارند و میتوانند مانع اجرایی شدن طرح معامله قرن شوند.
هانیزاده همچنین گفت: از طرف دیگر ایران به دلیل مخالفتی که با طرح معامله قرن دارد، از سوی آمریکا و کشورهای منطقه تحت فشار قرار گرفته و تمامی تهدیدهای نظامی آمریکا و تمامی تهدیدها و تحریمهای آمریکا علیه ایران به دلیل اجرایی کردن طرح معامله قرن است. اگر ترامپ، نتانیاهو و بن سلمان بخواهند طرح معامله قرن را عملیاتی کنند قطعا درگیری خشونت آمیزی در اراضی اشغالی به وجود خواهد آمد که بازنده آن اسرائیل خواهد بود.
این کارشناس مسائل فلسطین در ادامه یادآور شد: اکنون فاز نخست طرح معامله قرن کلید خورده و قرار است به زودی یک گردهمایی اقتصادی در بحرین با شرکت کشورهای عربی و اسرائیلی تشکیل شود، اما تشکیلات خودگردان اعلام کرده که تحت هیچ شرایطی در این کنفرانس شرکت نمیکند زیرا اسرائیل به هر حال جزئی از این بلوک اقتصادی خواهد بود و با توجه به مشکلاتی که وجود دارد و اینکه ملتهای عربی آمادگی برقراری رابطه اقتصادی با اسرائیل را ندارند قطعا این کنفرانس با شکست مواجه میشود.
وی در پایان ابراز کرد: متاسفانه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس مانند عربستان، بحرین و امارات ثابت کردند که خطر بیشتری نسبت به اسرائیل در مورد قضیه فلسطین دارند، یعنی اگر چه اسرائیل دشمن سنتی فلسطینیها است و در طول ۷۰ سال گذشته جنایتهای بیشماری علیه مردم فلسطین مرتکب شده، اما اکنون عربستان، امارات و بحرین با کمک مالی، نظامی، امنیتی و اطلاعاتی به اسرائیل سعی میکنند که آرمان فلسطین را به حاشیه برانند.
برچسب ها :فلسطین ، عربستان، بحرین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0