گرانترین و ارزانترین بازیکنان خارجی لیگ
لیگ پانزدهم مانند سالهای گذشته شاهد بازیکنان بیکیفیت خارجی بوده که حضور آنها ۲۳ میلیارد و ۴۳۹ میلیون تومان برای باشگاههای کشورمان آبخورده است.
به گزارش قائم آنلاین،لیگ پانزدهم باز هم مانند سالهای گذشته پول هنگفتی را برای بازیکنان خارجی بیکیفیت هزینه کرده است و مدیران باید روی عملکرد این بازیکنان نسبت به پول دریافتی آنها باشند.
در این میان تیمهای تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران با جذب چهار بازیکن و قراردادهایی به مبلغ ۴ میلیارد و ۵۷۱ میلیون تومان و ۳ میلیارد و ۶۹۲ میلیون، بیشترین مبلغ را برای بازیکنان خارجی هزینه کردهاند.
*** تمامی تیمهای لیگ برتری بازیکن خارجی دارند
نکته قابل توجه لیگ پانزدهم آن است که تمام مربیان برای پوشش نقاط ضعف تیمشان دست به دامن بازیکنان خارجی شدهاند و امیدوار هستند با جذب این بازیکنان بتوانند به اهدافشان دست یابند.
در این میان تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران با جذب چهار بازیکن، بیشترین بازیکنان را در اختیار گرفتهاند و تیمهای ملوان، سایپا، صبا، استقلال اهواز و پدیده مشهد با جذب یک بازیکن، کمترین بازیکنان خارجی را در لیگ پانزدهم جذب کرده اند.
*** ایران جایگاه پیرمردهای برزیلی
در لیگ پانزدهم ۳۵ بازیکن خارجی جذب تیمهای لیگ برتری شدهاند که در این میان ۲۰ تن از آنها بالای ۳۰ سال سن دارند که لوییز فرناندز سانتوس مدافع برزیلی استقلال اهواز با ۳۳ سال سن پیرترین و ایوسب چاخواشویلی هافبک ۲۲ ساله گرجستانی جوانترین بازیکن خارجی لیگ کشورمان است.
همچنین در لیگ پانزدهم،۱۳ بازیکن برزیلی حضور دارند که از تاثیرگذارترین آنها میتوان به کاردوسوکارلوس و اگوستوسزار از تراکتور و فرناندو خسوس از استقلال خوزستان اشاره کرد.
*** گرانترین و ارزانترین بازیکنان خارجی لیگ
حمزه یونس، مهاجم تونسی حال حاضر تراکتور که سابقه بازی در لودوگورتس بلژیک و رویارویی با لیورپول در لیگ اروپا را دارد با مبلغ یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان به عضویت سرخپوشان تبریزی درآمد و لقب گرانترین بازیکن فصل فوتبال ایران را از آن خود کرد.
در مقابل آن هافبک جوان صبا، ایوسب چاخواشویلی با ۳۶ میلیون تومان ارزانترین بازیکن خارجی لیگ پانزدهم لقب گرفته است و تا به حال دیداری را برای شاگردان شهریار انجام نداده است.
*** هزینه سرخابیها برای جذب بازیکنان خارجی
آبیپوشان پایتخت با مبلغ ۳ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان پس از تراکتورسازی بیشترین مبلغ را برای جذب بازیکنان خارجی هزینه کرده است، که در این میان آقای حاشیه، کرار جاسم با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون بیشترین سهم را در بین بازیکنان خارجی آبیپوش داشته است و پس از آن پروپچیچ با ۹۵۲ و ریوالدو باربوسا با ۸۵۰ میلیون تومان قرار دارند و کمترین مبلغ قرارداد مربوطه به هرایر مگویان با ۶۹۰ میلیون تومان است.
سرخپوشان پایتخت نیز پس از استقلال با ۲ میلیارد و ۴۸۹ میلیون تومان موفق به جذب ۳ بازیکن خارجی شدند. مایکل اومانا که دومین بازیکن پیر خارجی لیگ پانزدهم محسوب میشود با قراردادی یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومانی در رده نخست رگانترین بازیکنان پرسپولیس قرار دارد و پس از آن لوکاماریچ با ۷۱۵ میلیون تومان حضور دارد بازیکنی که از لیست گلمحمدی برای حضور در ذوبآهن خط خورد و با آشنایی که با برانکو داشت به جمع بازیکنان این تیم اضافه شد.
ارزانترین بازیکن خارجی پرسپولیس در این فصل نیز جری بنگستون با ۵۹۴ میلیون تومان است که برانکو به این بازیکن اعتقاد خاصی دارد و در پیشفصل نیز به هر قیمتی خواستار جذب این بازیکن بود.
***افاضلی: کیفیت بازیکنان ۴۰۰ هزار دلاری معلوم است
در این باره گفتوگویی را انجام دادیم با هومن افاضلی کارشناس فوتبال کشورمان: با یک نگاه به گذشته میتوان فهمید که سطح بازیکنان خارجی در کشورمان هر روز افت پیدا میکند و بازیکنانی با رزومه دروغ و ساختن رزومههای جدید خود را به باشگاههای کشورمان تلقین میکنند و باعث پایینآمدن کیفیت فوتبال کشورمان میشوند.
وی درباره دریافتی بازیکنان خارجی لیگ اظهار کرد: در گذشته زمانی که دلار قیمت پایینی داشت بازیکنان خارجی با نرخ قیمتی پایینتری به کشورمان میآمدند و هم اکنون با این قیمت دلار بازیکن ۳۰۰ هزار دلاری یا ۹۰۰ میلیون به کشورمان میآید که سطح آنها از بازیکنان داخلی کشورمان نیز کمتر است. همچنین باید اضافه کرد که تمام این پول تنها به بازیکنان نمیرسد و دلالان نقش مهمی در این پول دارند و کمترین پول باقیمانده به بازیکنان میرسد.
افاضلی درباره پایینآمدن کیفیت بازیکنان در موقع ورود به ایران گفت: در پایینآمدن کیفیت بازیکنان ۲ دلیل نقش مهمی را ایفا میکنند زمانیکه از یک محیط به فضا جدیدی وارد میشوند حداقل شش ماه فرصت میخواهند تا با فضا جدید ارتباط برقرار کنند. این بازیکنان بیشتر در نیم فصل دوم عملکرد خوبی خواهند داشت و میتوانند تواناییهایشان را به دیگران اثبات کنند. دلیل دوم آن است که باید شرایط لیگ داخلی کشورمان را با لیگی که آنها در آن بازی کردهاند را مقایسه کنیم تا دریابیم چقدر زمان میبرد تا این بازیکنان به شرایط آرمانی خود برسند.
وی در پایان افزود: باید به بازیکنان داخلی کشورمان اهمیت بیشتری بدهیم و سریع دست گدایی به سمت بازیکنان خارجی دراز نکنیم زیرا آنان هیچ کمکی به فوتبال کشورمان نمیکنند.
*** ارزیابی تیمهای لیگ برتری در جذب بازیکنان خارجی
در لیگ پانزدهم ، تیمهای فوتبال کشورمان سنتشکنی نکردند و و دست نیاز خود را به سمت بازیکنان خارجی دراز کردند هم اکنون ۳۵ بازیکن خارجی در لیگ برتر کشورمان حضور دارند که باشگاهها برای جذب آنان مبلغ ۲۳ میلیارد ۴۳۹ میلیون تومان هزینه کردهاند که میانگین ۶۷۰ میلیون تومانی را در لیگ پانزدهم به ثبت رساند. در این میان تراکتورسازی و استقلال با جذب چهار بازیکن و پس از آن پرسپولیس، سپاهان، استقلال خوزستان و گسترشفولاد تبریز با جذب ۳ بازیکن قرار دارند.
بیشترین هزینه برای جذب بازیکنان خارجی را باشگاه تراکتورسازی تبریز و کمترین هزینه را باشگاه استقلال اهواز برای جذب لوییز فرناندو سانتوس کرد. در میان تیمهای خصوصی نیز باشگاه استقلال خوزستان برای جذب ۳ بازیکن خارجیاش مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه کرد که بیشترین مبلغ هزینه شده توسط باشگاههای خصوصی است.
پس از آبیهای خوزستان، گسترش فولاد تبریز نیز برای جذب ۳ بازیکن خارجی به نامهای گیورگی گیدرکیف، مگند باتیستا داسیلوا و جکمن دپایک مبلغ یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان را هزینه کرد که به همراه آبیهای خوزستان ۲ تیم خصوصی و میلیاردی برای جذب بازیکنان خارجی بودند.
تیمهای صنعتی نیز در این زمینه هزینههای میلیاردی انجام دادند و مدافع عنوان قهرمانی با ۲ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان موفق به جذب ۳ بازیکن شد. این تیم برای جذب پادوانی ۶۳۳ میلیون تومان و برای جذب لوسیانوپریرا ۸۶۴ میلیون تومان هزینه کردند که هم اکنون نمیتوانند از این ۲ بازیکن استفاده کنند آخرین بازیکن جذب شده فوزیل موسی اف با ۸۲۵ میلیون تومان است که زردپوشان دیار نصفجهان موفق به جذب آن شدند.
پس از این تیم نفت تهران برای جذب ۲ بازیکن خارجی خود مبلغ هنگفت یک میلیاردو ۸۸۷ میلیون تومانی را هزینه کردهاند که برای جذب ۲ بازیکن خارجی خرجکردن این مبلغ قابل توجه است. این تیم که فصل گذشته مقام سومی را کسب کرد برای جذب کارلوس سانتوس مدافع فصل گذشته ذوبآهن مبلغ ۹۰۰ میلیون را هزینه کردهاند و برای جذب آلویس نانگ ۹۸۷ میلیون خرج کردهاند اما هماکنون نتوانستهاند انتظارات را برآورده کنند.
پس از این ۲ تیم نیز فولادخوزستان قرار دارد که برای جذب ۲ بازیکن خارجی خود یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان هزینه کرده است و هم اکنون در قعر جدول حضور دارد. ذوبآهن اصفهان نیز از تکاپوی خرید بازیکنان خارجی نیز استفاده کرد و مبلغ یک میلیاردو ۲۳۹ میلیون تومان نیز خرج کرد. تنها تمی صنعتی و ارزان لیگ پانزدهم سایپا است که هزینه زیادی را برای جذب بازیکنان خارجی خرج نکرد و به یک بازیکن ۲۲ ساله بوسنیایی با مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان اکتفا کرد.
تیم های لیگ برتر کشورمان هم اکنون نتوانستهاند به مبلغ پولی که برای این خارجیها خرج کردهاند از آنها بهره ببرند و همین موضوع باعث میشود تا جوانهای با استعداد کشورمان در همان زمینهای خاکی به فوتبال خود پایان دهند.
برچسب ها :،عصر ساری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0