کد خبر : 161676
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 ژوئن 2019 - 17:55
-

انصارالله ۲۰۱۷ نیروگاه هسته‌ای براکه ابوظبی را با موشک‌های کروز هدف قرار داده بود

انصارالله ۲۰۱۷ نیروگاه هسته‌ای براکه ابوظبی را با موشک‌های کروز هدف قرار داده بود

به گزارش قائم آنلاین، به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، همچنین برخی منابع نظامی در این جنبش هشدار دادند: تمامی فرودگاه‌های عربستان و امارات تا زمانی که فرودگاه صنعاء بازگشایی نشود، در دایره هدف نیروهای جنبش انصارالله هستند. این منابع در ادامه با تاکید بر اینکه نیروهای انصارالله توان اجرای این تهدید را دارند، اظهار کردند:

به گزارش قائم آنلاین، به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، همچنین برخی منابع نظامی در این جنبش هشدار دادند: تمامی فرودگاه‌های عربستان و امارات تا زمانی که فرودگاه صنعاء بازگشایی نشود، در دایره هدف نیروهای جنبش انصارالله هستند.

این منابع در ادامه با تاکید بر اینکه نیروهای انصارالله توان اجرای این تهدید را دارند، اظهار کردند: هدف برج فرودگاه أبها بود که هدف قرار گرفته و از کار ساقط شد نه سالن فرودگاه آنگونه که مسؤولان عربستانی اعلام کرده و اشاره‌ای به نوع موشک‌های انصارالله نیز نکردند.

این منابع افزودند: کشورهای دشمن زمان روی بررسی بقایای این موشک‌ها صرف می‌کنند اما ما در زمانی مناسب جزییات آنها را اعلام می‌کنیم، با بررسی سابقه عملیات‌های نیروهای یمنی مشخص می‌شود که پیش از این نیز دو عملیات با استفاده از این موشک‌ها علیه فرودگاه أبها انجام شده است. حمله اول آزمایشی بوده و در حمله دوم که به شدت از پوشش رسانه‌ای آن جلوگیری شد، سال ۲۰۱۷ نیروگاه هسته‌ای براکه در ابوظبی هدف قرار گرفت.

این منبع در فرماندهی انصارالله به روزنامه الاخبار گفت: تمامی عملیات‌های قبلی و فعلی مرتبط با تحولات منطقه و به طور مشخص مساله ایران این بار موفقیت‌آمیز نخواهند بود. زیرا ما پیش از عملیات تهدید کردیم و برای اینکه کشورهای دشمن متوجه شوند اگر محاصره فرودگاه‌های ما را بردارند این حملات متوقف خواهند شد اما اگر چنین کاری انجام ندهند، با پاسخ قانونی ما واجه خواهند بود حتی اگر کشورهای حوزه خلیج فارس با ایران توافق کرده و آن بحران پایان یابد.

همچنین این منبع احتمال تکرار حملات مشابهی را داد و گفت: تعطیلی فرودگاه‌های یمن (و نه فقط فرودگاه صنعاء چراکه حملات به دو فرودگاه عدن و سیئون نیز خسارت زده است) به حدی رسیده که نمی‌توان در برابر پیامدهای انسانی منفی این اقدام سکوت کرد.

این منبع در ادامه گفت: ما ریاض و ابوظبی را مسؤول این تنش می‌دانیم زیرا آنها با این مساله که توافقنامه سوئد شامل پرونده‌های دیگری به غیر از حدیده شود مانند آتش‌بس و بازگشایی فرودگاه‌ها مخالفت کردند.

او در پایان اظهارات رسمی مسؤولان ریاض مبنی بر اینکه حملات علیه فرودگاه أبها را به سپاه پاسداران ایران نسبت داده و گفته بودند که نیروهای ایرانی گارد امنیتی فرودگاه صنعاء هستند را به سخره گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 6 =