کمبود داروی آهن زدای بیماران تالاسمی در آذربایجان غربی
به گزارش قائم آنلاین، نجیبه سلامت در گفت و گو ، با اشاره به اینکه ۱۱۰ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور در استان شناسایی شده است تصریح کرد: بوکان با ۲۵ نفر بیشترین و چالدران با ۳ نفر کمترین تعداد مبتلایان به تالاسمی را به خود اختصاص داده اند. وی ادامه داد: تعداد مبتلایان به
به گزارش قائم آنلاین، نجیبه سلامت در گفت و گو ، با اشاره به اینکه ۱۱۰ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور در استان شناسایی شده است تصریح کرد: بوکان با ۲۵ نفر بیشترین و چالدران با ۳ نفر کمترین تعداد مبتلایان به تالاسمی را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: تعداد مبتلایان به تالاسمی در ارومیه نیز ۳۰ نفر شناسایی شده است.
سلامت با اشاره به اینکه بیماری تالاسمی نوعی اختلال ژنتیکی در خون است که از طریق والدین به کودک منتقل میشود، یادآور شد: این بیماری به دو صورت خفیف (مینور) و شدید (ماژور) از ۶ ماهگی در کودک بروز کرده و دارای علائمی همچون رنگ پریدگی، اختلال در خواب، ضعف و بی حالی است.
مدیر عامل انجمن تالاسمی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه بهترین راه درمان تالاسمی تزریق مداوم خون است خاطر نشان کرد: مهمترین راه پیشگیری از بیماری تالاسمی انجام آزمایش خون از نظر کم خونی بر روی جنین در هفتههای اول حاملگی است.
سلامت با اشاره به اینکه همه بیماران مبتلا به تالاسمی در استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند اظهار کرد: بیمه تمام داروهای ایرانی این بیماران را به صورت رایگان تأمین میکنند ولی در تأمین داروهای خارجی به دلیل تحت پوشش نبودن توسط بیمهها، بیماران تحت فشار هستند.
مدیر عامل انجمن تالاسمی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه افراد مبتلا به بیماری تالاسمی زیاد نمیتوانند به کارهای سخت مشغول شوند افزود: در انجمن تالاسمی استان تعداد ۲۵ فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار وجود دارد که متأسفانه هیچ کدام کار دولتی ندارند.
سلامت به مشکلات انجمن تالاسمی در استان اشاره کرد و گفت: این بیماران به دلیل دریافت ماهانه چند نوبت خون و پلاسما به شدت نیازمند به دارو و کمکهای مالی بوده همچنین هزینههای بالای درمانی ام ار ای و سونوگرافی و مشکل مکانی انجمن نیازمند توجه دولت به ویژه خیرین استان هستند.
وی ادامه داد: در آذربایجان غربی یک درمانگاه تخصصی در بیمارستان امام خمینی برای بیماران بزرگسال و یک درمانگاه در بیمارستان مطهری برای کودکان مبتلا به تالاسمی وجود دارد.
دفراسیروکس (انگلیسی: Deferasirox ) با نامهای تجاریِ «دسیروکس»، «دفریجت»، «دِسیفر»، «راسیروکسپین» و «نانوجِید» یک داروی خوراکی شلاتهکنندهٔ آهن است که برای کاهش هموکروماتوز در افرادی که مجبور به تزریق خون طولانیمدت در بیماریهایی همچون تالاسمی یا کمخونیهای مزمن هستند، بهکار میرود.
برچسب ها :تالاسمی،مدیر عامل ،انجمن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0