کد خبر : 165144
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 ژوئن 2019 - 11:10
-

‌افسردگی مشکل شایع در بین جمعیت زنان معتاد خراسان شمالی

‌افسردگی مشکل شایع در بین جمعیت زنان معتاد خراسان شمالی

به گزارش قائم آنلاین، ملیحه یغمایی در همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، با اشاره به اینکه هشت درصد آمار مبتلایان به اعتیاد در استان را زنان تشکیل می‌دهد، افزود: برای درمان این قشر از جامعه از مراکز ماده ۱۵ استفاده می‌شود چراکه مرکز ماده ۱۶ مختص زنان معتاد در خراسان شمالی

به گزارش قائم آنلاین، ملیحه یغمایی در همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، با اشاره به اینکه هشت درصد آمار مبتلایان به اعتیاد در استان را زنان تشکیل می‌دهد، افزود: برای درمان این قشر از جامعه از مراکز ماده ۱۵ استفاده می‌شود چراکه مرکز ماده ۱۶ مختص زنان معتاد در خراسان شمالی وجود ندارد.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد از زنانی که به مراکز ترک اعتیاد ارجاع شده اند با حکم مراجع قضائی بوده است و این به آن معناست که این افراد معتاد متجاهر بوده اند.

یغمایی اظهار کرد: زنان معتادی که در مراکز درمانی پذیرش می‌شوند معمولاً آسیب‌های اجتماعی دیگری را نیز به همراه دارند.

وی تصریح کرد: تمایل به ترک اعتیاد و بازگشت به زندگی عادی در زنان معتاد بیشتر از مردان معتاد است و از سوی دیگر بازگشت به اعتیاد بعد از بهبود یافتگی در زنان کمتر از مردان است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کاهش سن اعتیاد در میان زنان خراسان شمالی و همچنین تغییر رویه مصرف مواد مخدر از مواد سنتی به صنعتی در این استان زنگ خطر است.

دکتر سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه این جلسه بیان کرد: غربالگری مادران باردار معتاد در این استان یکی از اقدامات خوبی بوده که در حال انجام است.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر بخش ویژه اعصاب و روان ویژه کودکان و نوجوان معتاد نیز در بجنورد راه اندازی شد.

ولی الله حیاتی معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی نیز گفت: ۳۳ درصد از جامعه کارگری این استان با مشکل اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کنند که در نرخ شیوع، رتبه چهارم را دارد.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد در خراسان شمالی تبدیل به بلای خانمان سوز شده است، افزود: متأسفانه این استان در حوزه اعتیاد رتبه ششم کشوری را دارد و حدود ۴۵ هزار نفر از جمعیت ۱۵ تا ۶۵ سال این استان معتاد هستند.

وی ادامه داد: سن اعتیاد در این استان ۳۳ سال بوده و بیشترین مصرف را تریاک با ۶۲ درصد به خود اختصاص داده است.

وی اظهار کرد: نرخ شیوه مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان ۱.۸۲ درصد است که رتبه ۳۱ کشوری را دارد.

حیاتی با بیان اینکه نرخ مصرف مواد مخدر در استان نگران است، تصریح کرد: به این آسیب اجتماعی می‌توان از دو منظر نگاه کرد که یکی از آن منظر خارجی است که دشمنان درصدد هستند تا نسل جوان ما را فلج کنند.

گفتنی است در این مراسم از اعظم قهرمانی خبرنگار ایسنا به عنوان یکی از فعالان رسانه‌ای خراسان شمالی در حوزه فرهنگ پیشگیری از استعمال مواد مخدر تقدیر شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × 5 =