لرستان با کمبود علوفه روبهرو میشود؟
به گزارش قائم آنلاین، بهروز یاراحمدی در گفتوگو ، اظهار کرد: فعالیتهای کشاورزی و دامداری وابسته به طبیعت هستند و به طور مستقیم تحت تأثیر تغییرات اقلیمی قرار میگیرند. وی بیان کرد: طی سیل اخیر در لرستان بخش زیادی از مزارع و باغات که منبع تأمین علوفه دامهای استان هستند خسارتدیده و از بین رفتند.
به گزارش قائم آنلاین، بهروز یاراحمدی در گفتوگو ، اظهار کرد: فعالیتهای کشاورزی و دامداری وابسته به طبیعت هستند و به طور مستقیم تحت تأثیر تغییرات اقلیمی قرار میگیرند.
وی بیان کرد: طی سیل اخیر در لرستان بخش زیادی از مزارع و باغات که منبع تأمین علوفه دامهای استان هستند خسارتدیده و از بین رفتند.
یاراحمدی گفت: با توجه به کمبود علوفه در استان پیشبینی میشود که خسارت وارد شده به منابع خوراک دام، در آینده چالش کمبود خوراک دام را تشدید کند و باعث افزایش قیمت خوراک دام، در نتیجه افزایش قیمت تمام شده تولیدات دامی شود.
این دکترای علوم دامی افزود: همچنین ممکن است در صورت عدم اقدامات به موقع منجر به حذف بخشی دامهای مولد شود.
وی ادامه داد: پیشنهاد میشود مسئولان با هماهنگی بین بخشی و تخصصی اراضی زراعی آبی و دیم به کشت گیاهان علوفهای در جهت کاهش مخاطرات از هماکنون برای جلوگیری از تنشها و مخاطرات مربوط به کمبود علوفه چارهاندیشی کنند.
یاراحمدی اضافه کرد: همچنین کشت گیاهان علوفهای پر محصول مانند ذرت علوفهای، شبدر در مزارع غرقآب شده غلات، ترویج و ترغیب کشاورزان برای جمعآوری کاه و کلش مزارع غلات و… در دستورکار قرار گیرد.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: در این راستا برنامهریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ضایعات ناشی فرآوری محصولات کشاورزی، ترویج غنیسازی کاه و کاشت گونههای جدید و حمایت از کشت گیاهان علوفهای در مزارع دیم کمبازه، میتواند به عنوان راهکارهای عملی مورد توجه قرار گیرد.
برچسب ها :سیل ، لرستان،علوم دامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0