راهنمای انتخاب بهترین برگرهای شهر استانبول
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از فلایتیو، این مجموعه به سراغ برخی از بهترین برگر فروشیهای شهر استانبول رفته است. کافه آکالی (Akali) آکالی یک کافه کوچک است که محل ایدهآلی برای سرآشپزهای آن بهمنظور آزمایش غذاهای مختلف محسوب میشود. اولین غذای این کافه پاستای خانگی بود که با سسهای مختلف سرو میشد، اما
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از فلایتیو، این مجموعه به سراغ برخی از بهترین برگر فروشیهای شهر استانبول رفته است.
کافه آکالی (Akali)
آکالی یک کافه کوچک است که محل ایدهآلی برای سرآشپزهای آن بهمنظور آزمایش غذاهای مختلف محسوب میشود. اولین غذای این کافه پاستای خانگی بود که با سسهای مختلف سرو میشد، اما بعدها کافه به سراغ تهیه برگرهای بزرگ رفت. گوشتهای آبدار به همراه با پنیر آبشده، نانهای خانگی و پیازهای سرخکرده، بخشی از مواد اولیه مورد استفاده در تهیه برگرهای آکالی هستند. برگرهای این کافه اغلب با سه ردیف همبرگر سرو میشوند. جاهای دیدنی استانبول کم نیستند اما علاوه بر آثار تاریخی میتوانید سری به کافههای این شهر بزنید. برای خرید بلیط هواپیما همین امروز اقدام کنید.
Nusr-Et
این برگر فروشی به خاطر استفاده از روشهای مختلف در طعم دار کردن گوشت شهرت دارد. با این حال، صاحب رستوران بهخوبی میداند که چگونه یک همبرگر را سرو کند. «لقمه برگرهای» او ترکیب لذیذی از ورقههای گوشت، پنیر آبشده چدار و پیازهای سرخکرده طلاییرنگ هستند. برای خرید بلیط هواپیما استانبول همین امروز اقدام کنید.
Burger
این برگر فروشی که در گذشته با نام جامبو برگر شهرت داشت، از سال ۱۹۷۷ تا به امروز در بخش آسیایی استانبول فعال است. چیزی که J. Burger را از رقبای خود متمایز میکند، سسهای شیرین و لذیذ آن بوده که دستور تهیه آنها همچنان مخفی است. سس مایونز دستساز رستوران نیز یک معجون جادویی بوده و در کنار برگرهای لذیذ طعم فوقالعادهای دارد. بهترین قیمت برای رزرو هتل استانبول را از طریق فلایتیو چک کنید.
Mano Burger
مانو برگر که فضای داخلی آن از یک رستوران کلاسیک آمریکایی الهام گرفته شده است، یک رستوران ناشناخته در محله آسمالی مسجیت محسوب میشود. منوی رستوران با داشتن ۷ نوع برگر شامل برگرهای معمولی (دو ردیف همبرگر، کاهو، گوجهفرنگی، پنیر چدار، پیاز سرخکرده) و برگرهای سفارشی (دو ردیف همبرگر، کاهو، گوجهفرنگی، پنیر هالومی، پیاز سرخکرده، پوره بادمجان، خیار شور و سس مخصوص)، کاملاً واضح و روشن است.
Numnum
یکی از محبوبترین رستورانهای فستفودی در استانبول Numnum نام دارد. برگرهای رستوران به خاطر مواد اولیه محلی و استفاده از روغنهای بدون اسید چرب ترانس، بسیار مشهور هستند. منوی رستوران بهجز همبرگر و چیزبرگر، شامل گزینههای دیگری چون لوئیزیانا برگر (همراه با سس تند، فلفل قرمز، پیاز و پوره آواکادو) و برگر سوئیسی همراه با قارچ و پنیر امنتال نیز میشود.
Kızılkayalar
برگر آبدار یک خوراکی محبوب در استانبول برای آخر شب است. رستوران Kızılkayalar در میدان تقسیم محل مناسبی برای امتحان این برگر همراه با دوغ، قبل از رفتن به خانه، محسوب میشود. همبرگرهای رستوران در سس مخصوص گوجهفرنگی خیسانده شده و سپس برای ساعتها بخارپز میشوند. نتیجه این فرآیند تولید برگری لذیذ است که در هیچ کجای استانبول یافت نمیشود.
برچسب ها :استانبول، آشپزخانه،کلاسیک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0