پیش بینی برداشت ۱۹ هزار تن میوه هستهدار در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش قائم آنلاین، «زواره آزادپور» در گفتوگو ، گفت: از این میزان ۱۵ هزار و ۸۴۰ تن هلو، یک هزار و ۲۵۰ تن آلو (بخارا، شابلون، کالیفرنیا و قطره طلا)، یک هزار و ۱۰۰ تن زردآلو، ۲۹۰ تن گیلاس و ۵۲۰ تن شلیل است. وی افزود: شهرستان های بویراحمد و دنا بیشترین سطح زیر
به گزارش قائم آنلاین، «زواره آزادپور» در گفتوگو ، گفت: از این میزان ۱۵ هزار و ۸۴۰ تن هلو، یک هزار و ۲۵۰ تن آلو (بخارا، شابلون، کالیفرنیا و قطره طلا)، یک هزار و ۱۰۰ تن زردآلو، ۲۹۰ تن گیلاس و ۵۲۰ تن شلیل است.
وی افزود: شهرستان های بویراحمد و دنا بیشترین سطح زیر کشت محصولات هسته دار را دارند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در مجموع ۲ هزار و ۱۴۴ هکتار سطح زیر کشت محصولات هسته دار استان است که از این میزان یک هزار و ۳۷۰ هکتار بارور و ۷۷۳ هکتار در مرحله نونهالی و غیر بارور هستند.
آزادپور تصریح کرد: بخشی از این تولیدات در سطح استان مصرف می شود و بخشی نیز به استان های اصفهان، فارس و خوزستان ارسال می شود.
وی ادامه داد: در سالجاری با توجه به سرمازدگی کمتر، افزایش سطح باغات بارور استان و استفاده از ارقام تجاری و بازار پسند میزان تولید باغات هسته دار استان افزایش یافت.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال گذشته ۱۷ هزار و ۲۰ تن تولید محصولات هسته دار در استان داشتیم و در سال جاری به ۱۹ هزار تن رسیده که افزایش ۱۱ درصدی در این زمینه داشته ایم.
آزادپور بیان کرد: استفاده از نهال های استاندارد و مورد اطمینان و تغذیه اصولی، استفاده از روش های مبارزه تلفیقی علیه آفات و بیماری ها می تواند در افزایش این محصولات و بهتر شدن کیفیت آنها موثر باشد.
وی اضافه کرد: کسانی که علاقمند به احداث باغ محصولات هسته دار هستند می توانند به مراکز خدمات و مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه کرده تا هم از پایه ها و نهال های مطمئن، سالم و با اصالت استفاده کنند و هم با مشاوران تغذیه گیاهی مشورت کنند.
برچسب ها :جهاد کشاورزی، آفات، مدیریت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0