بزرگترین شرکت لوله ساز دنیا همچنان در بلاتکلیفی صادراتی
به گزارش قائم آنلاین، محمد رستمیصفا در گفت و گو ، اظهار کرد: کارخانجات نورد و لوله صفا و پروفیل ساوه به ترتیب با قدمتی بالغ بر ۲۰ و ۴۶ سال به عنوان بزرگترین کارخانجات لوله سازی دنیا از نظر تنوع در تولید انواع لوله و پروفیل به شمار میروند و نیاز افزون بر ۵۰
به گزارش قائم آنلاین، محمد رستمیصفا در گفت و گو ، اظهار کرد: کارخانجات نورد و لوله صفا و پروفیل ساوه به ترتیب با قدمتی بالغ بر ۲۰ و ۴۶ سال به عنوان بزرگترین کارخانجات لوله سازی دنیا از نظر تنوع در تولید انواع لوله و پروفیل به شمار میروند و نیاز افزون بر ۵۰ درصد لولههای نفت و گاز، پتروشیمی، آب و فاضلاب کشور را تامین میکنند.
وی به برخی مشکلات بوجود آمده در چند سال اخیر در کارخانجات نورد و لوله صفا اشاره و اظهار کرد: متاسفانه در طول سالهای گذشته به علت اطلاعات غلطی که در خصوص این واحد تولیدی و صنعتی داده شده بود برخی مشکلات و موانع گریبانگیر شرکت شد و کارخانهای که زمینه اشتغال برای بیش از ۵ هزار نفر را ایجاد کرده بود به یکباره با تعدیل نیروی اجباری مواجه شد و هم اکنون با نیروی کاری معادل دو هزار نفر فعالیت دارد.
رستمی صفا با تقدیر از حمایت های استانداری، فرمانداری و دستگاه قضایی شهرستان ساوه اظهار کرد: در سایه حمایت های مسئولان اجرایی و قضائی استان و شهرستان بخشی از مشکلات این واحد تولیدی برطرف و در سالجاری ظرفیت ایجاد اشتغال برای هزار نفر نیروی کار فراهم شد.
وی افزود: یکی از بدهیهای معوقه شرکت مربوط به سازمان تامین اجتماعی بود که توانستیم مبلغ بدهی که بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان بود را پرداخت کنیم و در حال حاضر هیچ بدهی بابت سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد.
وی در خصوص بدهی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومانی دیگر به سازمان امور مالیاتی کشور بابت بدهیهای معوقه مالیاتی گفت: بدهی شرکت به امور مالیاتی نیز به صورت نقدی پرداخت شده است.
رستمی صفا با تقدیر از مساعدت سازمان تامین اجتماعی مبنی بر بخشودگی جرایم بیمهای این شرکت گفت: متاسفانه سازمان امور مالیاتی موانع زیادی را بر سر راه این شرکت به دلیل معوقات مالیاتی ایجاد کرده است که لازم است به گونهای سازوکار حمایتی و همکاری از سوی این سازمان با شرکت صورت گیرد.
وی به صادرات تولیدات این کارخانجات از حدود ۳۵ سال گذشته به کشورهای اروپایی و همجوار به ارزش سالانه بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار اشاره کرد و افزود: براساس بخشنامهها و دستورالعملهایی که از سوی دولت صادر شده است باید ۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی این کارخانجات بخشیده شود اما به دلیل عدم تمکین به قانون، این جرایم بخشیده نشده و منجر به مسدود شدن حسابهای بانکی و قرار گرفتن در لیست سیاه شده و همین عامل مانع بزرگی بر سر راه صادرات این کارخانجات است چرا که با مسدود شدن حساب بانکی مراودات مالی متاثر از صادرات با چالش مواجه میشود.
رستمی صفا با اشاره به بخشودگی ۷۰ درصدی جرایم مالیاتی این شرکت از طریق مصوبه کمیته مفاسد اقتصادی اظهار کرد: این مصوبه قبل از مصوبه دولت مبنی بر بخشودگی کامل جرایم مصوب شده بوده است و بدین ترتیب امور مالیاتی ۳۰ درصد مابقی جرایم را مطالبه می کند در حالیکه طبق مصوبه دولت باید تمامی جرایم بخشیده شود.
وی تصریح کرد: عدم بخشودگی جرایم منجر به مسدود شدن حسابهای بانکی و عدم تمدید کارت بازرگانی شده و این شرکت در لیست سیاه قرار گرفته است به گونهای که صادرات کالاهای تولیدی کارخانجات نوردولوله صفا و پروفیل ساوه با مشکل مواجه شده است.
این فعال اقتصادی در ادامه از مسئولان خواست، سازوکار مناسبی را برای برون رفت شرکت از این مشکلات اتخاذ کنند تا با تقویت صادرات زمینه رونق تولید و اشتغال بیشتر فراهم شود.
وی افزود: به عنوان یک سرمایه گذار و فعال اقتصادی در ایران پیشنهاد میکنم عرضه دلار از طریق بانک مرکزی و با قیمت تعادلی صورت گیرد تا با قطع شدن دست واسطهها و دلالان، از رشد قیمت حبابی دلار جلوگیری شده و صنعتگران بتوانند از طریق بانک مرکزی نیازهای ارزی خود را تامین کنند و به صرافیها روی نیاورند.
برچسب ها :کارخانجات،صنعت، پروفیل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0