کد خبر : 171131
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 جولای 2019 - 21:20
-

محرومیت بیش از سه هزار خانوار عشایر استان از آب آشامیدنی

محرومیت بیش از سه هزار خانوار عشایر استان از آب آشامیدنی

به گزارش قائم آنلاین، معرفت آذری در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهارکرد: در صدد هستیم با افزایش تانکرها اقدام به آبرسانی و پوشش هر چه مناسب آب مورد نیاز عشایر اقدام کنیم. وی ادامه داد: با افزایش تانکرهای آبرسانی در سال جاری به ۱۷ خودرو روند خدمات رسانی به عشایر استان با سرعت

به گزارش قائم آنلاین، معرفت آذری در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهارکرد: در صدد هستیم با افزایش تانکرها اقدام به آبرسانی و پوشش هر چه مناسب آب مورد نیاز عشایر اقدام کنیم.

وی ادامه داد: با افزایش تانکرهای آبرسانی در سال جاری به ۱۷ خودرو روند خدمات رسانی به عشایر استان با سرعت بهتری در حال انجام است.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل اضافه کرد: خشکسالی، کمبود علوفه و دام، بیماری‌های دامی، نبود راه مناسب برای کوچ، نیازهای دارویی و مشکلات آب شرب از جمله مشکلات پیش روی عشایر استان می باشد.

آذری به پایین بودن سطح بهداشت و کمبود تسهیلات سرمایه در گردش در بین برخی از عشایر استان نیز اشاره کرد و افزود: عزم جدی برای برطرف سازی مشکلات عشایر وجود دارد بطوریکه در سالیان اخیر اقدامات ارزشمندی در این خصوص انجام شده است.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل در ادامه با اشاره به برگزاری اولین جشنواره توانمندی عشایر شهرستان اردبیل گفت: این جشنواره در سوم مرداد ماه سال جاری از ساعت ۱۶ در مجموعه فرهنگی و تفریحی شورابیل برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی ظرفیت و پتانسیل و آداب و رسوم عشایر، نقش عشایر در تولیدات ملی، اقتصاد مقاومتی، اشتغال پایدار، بوم‌گردی و جذب گردشگر هدف‌گذاری شده است.

آذری افزود: به‌دست آوردن بازارهای جدید و نیازسنجی جامعه شهری برای تولیدات عشایر، قدردانی از تلاش‌های عشایر که به‌عنوان مرزبانان کشور محسوب می‌شوند، بررسی مشکلات آنان و ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر با مسؤولان از دیگر اهدافی بوده که با میزبانی از این جشنواره‌ها دنبال می‌شود.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل خاطرنشان کرد: برای توسعه بوم‌گردی نیز جشنواره توانمندی‌های عشایر خلخال در سال گذشته برگزار شد و طی ماه‌های آتی نیز جشنواره عشایر شهرستان اردبیل و گرمی برنامه‌ریزی شده است.

وی در خصوص تسطیح، مرمت و بهسازی جاده و مسیر ارتباطی عشایر نیز گفت: سال گذشته هزار و ۴۰۰ کیلومتر از مسیر ارتباطی عشایر مرمت و بهسازی شده و در ۴ ماهه سال جاری نیز تاکنون موفق به تسطیح ۴۰۰ کیلومتر از مسیر کوچ روی عشایر شدیم.

به گفته وی در برگزاری جشنواره‌های مرتبط با عشایر باید اصل هدف‌گذاری برای نشان دادن توانمندی‌های عشایر، احصای مشکلات آنان و ارائه فرصت مناسب برای ارتباط با مسؤولان و قدردانی از این قشر تلاشگر جامعه باشد.

آذری در خصوص نصب پنل‌های خورشیدی در بین عشایر نیز گفت: در سال جاری پیش بینی شده تا ۲۳۰ عدد پنل برق‌رسانی خورشیدی در بین عشایر توزیع شود و این در حالی است که در سال گذشته ۱۴۵ مورد پنل خورشیدی توزیع شده بود.

وی ادامه داد: با توافقات انجام شده با دستگاه‌های مرتبط در تلاش خواهیم بود تا ظرف سه سال آتی برق‌رسانی در قشلاقات بالای ۱۰ خانوار استان انجام پذیرد.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل از تخصیص ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در بین عشایر استان نیز خبر داد و یادآور شد: بیشترین سهم جذب منابع مربوط به شهرستان‌های بیله‌سوار و اصلاندوز بوده که از فراوانی بیشتری از جمعیت عشایر برخوردارند.

گفتنی است، ۴.۵ درصد حجم جمعیت استان اردبیل را عشایر تشکیل می دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده + 3 =