همکاری ۲۷۰۰ فعال اقتصادی در تهیه طرح پایش ملی فضای کسب و کار
به گزارش قائم آنلاین، محمدرضا دوست محمدی در شورای گفتوگو دولت و بخش خصوصی با اشاره به اجرای طرح پایش ملی فضای کسب و کار اظهار کرد: این طرح بر اساس یک روش نمونه گیری علمی انجام شده و چارچوب آمارگیری بر اساس سه اتاق اصناف، بازرگانی و تعاون است. وی افزود: از زمانی که
به گزارش قائم آنلاین، محمدرضا دوست محمدی در شورای گفتوگو دولت و بخش خصوصی با اشاره به اجرای طرح پایش ملی فضای کسب و کار اظهار کرد: این طرح بر اساس یک روش نمونه گیری علمی انجام شده و چارچوب آمارگیری بر اساس سه اتاق اصناف، بازرگانی و تعاون است.
وی افزود: از زمانی که تهیه این طرح به اتاق بازرگانی واگذار شده، ما مستقیماً به فعال اقتصادی برای کسب اطلاعات و نظرسنجی مراجعه میکنیم.
دوست محمدی با تاکید بر اینکه ۴۲ مؤلفه آماری برای تهیه این طرح احصا شده است، افزود: همچنین ۲۸ مانع اصلی کسب و کار احصا شده است که برداشتهای سلیقهای از قانون، کمبودهای فناوری، رانت، کمبود زیرساختها و… از جمله این عوامل است.
مدیر آمار و اطلاعات اقتصادی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ به ویژه در سال ۱۳۹۶ وضعیت کسب و کار بهبود یافته بود اما با تکانههای ارزی وضعیت کسب و کار به سمت بدتر شدن رفت، تصریح کرد: در پاییز ۱۳۹۷ کسب و کار در بدترین وضعیت قرار گرفت و پس از آن یک مقدار حرکت برگشت پیدا کرده است و در زمستان سال گذشته عدد فضای کسب و کار کشور به ۶.۲۷ و در بهار امسال به ۶.۱۷ رسید.
وی خاطرنشان کرد: غیرقابل پیش بینی بودن قیمت مواد اولیه، عرضه کالا و محصولات قاچاق، دشواری تأمین مالی، بی ثباتی سیاستها و قوانین و تولید و عرضه نسبتاً آزاد کالاهای غیر استاندارد و تقلبی در بازار پنج عاملی است که منجر به نامطلوب شدن فضای کسب و کار در لرستان شده است.
برچسب ها :اتاق بازرگانی،فناوری، رانت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0