کد خبر : 172060
تاریخ انتشار : شنبه 27 جولای 2019 - 8:50
-

کدام مناطق غرب اهواز در خطر بیماری‌های پنهان در جوی‌های روباز هستند؟

کدام مناطق غرب اهواز در خطر بیماری‌های پنهان در جوی‌های روباز هستند؟

به گزارش قائم آنلاین، مهراد شریفی در گفت‌وگو ، با اشاره وضعیت وضعیت لایروبی و آهک‌پاشی جوی‌های روباز در سال جاری در غرب اهواز اظهار کرد: وضعیت لایروبی و آهک‌پاشی جوی‌های روباز در مناطق تحت پوشش در سه ماهه نخست سال مطلوب و قابل قبول بوده است. وی افزود: با این وجود متاسفانه در تیرماه

به گزارش قائم آنلاین، مهراد شریفی در گفت‌وگو ، با اشاره وضعیت وضعیت لایروبی و آهک‌پاشی جوی‌های روباز در سال جاری در غرب اهواز اظهار کرد: وضعیت لایروبی و آهک‌پاشی جوی‌های روباز در مناطق تحت پوشش در سه ماهه نخست سال مطلوب و قابل قبول بوده است.

وی افزود: با این وجود متاسفانه در تیرماه سال جاری عملکرد مناسبی در این زمینه انجام نشده و آهک‌پاشی (شیر آهک) انجام شده کمتر از ۲۰ درصد بوده است. در این عملیات به جای استفاده از آهک باید از شیر آهک استفاده شود زیرا قدرت گندزدایی بالاتری دارد. همچنین طبق گزارش ارائه شده در شورای سلامت، تا نیمه تیرماه وضعیت آهک‌پاشی و لایروبی در مناطق روستایی این حوزه نیز قابل قبول نبوده است.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با تاکید بر لزوم آهک‌پاشی جوی‌های روباز گفت: آهک‌پاشی باید هر ۱۵ روز یکبار یا حداقل ماهانه یک مرتبه انجام شود.

شریفی بیان کرد: نقاط مختلفی در محدوده غرب اهواز از جمله کوی سلیم‌آباد، کوی مندلی، کروشات، کوی سیاحی، عین ۲، برخی خیابان‌های ملاشیه، کوی گلدشت، خیابان‌هایی از شهرک اهواز، چند خیابان از کوی علوی، چند خیابان از شهرک دانشگاه، چنیبه و بلوار قدس نیاز به لایروبی و آهک‌پاشی مستمر دارند.

وی بیان کرد: در سه ماهه نخست امسال آهک‌پاشی به صورت ماهانه یک مرتبه انجام شد اما در تیرماه فقط در نقاطی از پردیس و چنیبه آهک‌پاشی انجام شده است.

شریفی بیان کرد: در زمینه لایروبی و آهک‌پاشی جوی‌های روباز بیشترین مشکلات در مناطق حاشیه شهر و محلات کمتر برخوردار مانند کوی گلدشت، خیابان تراکتورسازی، خیابان فجر، خیابان توحید در کوی سیاحی و کوی کروشات وجود دارد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با اشاره به خطرات عدم لایروبی و آهک‌پاشی مناسب جوی‌های روباز، بیان کرد: عدم لایروبی و آهک‌پاشی مناسب، خطرات متعددی از جمله شیوع بیماری‌های روده‌ای، هپاتیت، بیماری‌های پوستی و قارچی را در پی دارد.

وی هشدار داد: با توجه به مساعد بودن شرایط در این مناطق، عوامل بیماری‌زا به راحتی رشد و نمو پیدا می‌کنند و از طریق ناقلین مانند حشرات و جانوان موزی انتقال می‌یابند. شریفی گفت: علی‌رغم تلاش‌های انجام شده توسط مدیران شهری سابق و فعلی، وضعیت عملکرد شهرداری‌ها در مناطق مختلف دارای نقص بوده و نمره قابل قبولی ندارد.

وی تصریح کرد: همانگونه که مشاهده می‌شود عملکرد شهرداری در دفع آب‌های سطحی و جوی‌های روباز، دفع پسماندها، ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، مبلمان شهری و بهسازی خیابان‌ها و معابر، وضعیت بازارچه‌های سنتی، دستفروشان دوره‌گرد، ساخت و سازهای غیرمجاز، پارک‌ها، فضاهای بازی، روشنایی و وجود خودروهای عرضه مواد غذایی در معابر قابل قبول نیست و مشکلات فراونی در این زمینه وجود دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =