پیشنهاد حذف تعرفههای گمرکی واردات تجهیزات فنی و حرفهای
به گزارش قائم آنلاین، سلیمان پاک سرشت در نشست وزیر رفاه با خیرین مهارتی و مدرسه ساز که در وزارت رفاه برگزار شد، با بیان اینکه این مجمع برای اولین بار در سال ۹۶ در مشهد مقدس شکل گرفت و اولین جلسه آن در سال۹۷ تشکیل شد گفت: وقتی نظام حمایت اجتماعی پای کار مهارت
به گزارش قائم آنلاین، سلیمان پاک سرشت در نشست وزیر رفاه با خیرین مهارتی و مدرسه ساز که در وزارت رفاه برگزار شد، با بیان اینکه این مجمع برای اولین بار در سال ۹۶ در مشهد مقدس شکل گرفت و اولین جلسه آن در سال۹۷ تشکیل شد گفت: وقتی نظام حمایت اجتماعی پای کار مهارت آموزی می آید، نوعی اطمینان بخشی نسبت به بهبود ارائه خدمات بوجود میآید.
وی افزود: این بخش دغدغه حوزه مهارت آموزی را دارد و امید است بهزودی شاهد شکل گیری و تقویت جامعه خیرین آموزش مهارتی باشیم. این مجمع تلاش میکند در قالب یک کار ائتلافی و بین دستگاهی فعالیتهایی را طراحی و اجرا کند.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای ساخت مرکز آموزش معلولین، شش پروژه عمرانی مرتبط با مهارت آموزی، تامین تجهیزات کارگاهی در حوزه مهارت آموزی زنان سرپرست خانوار بخشی از فعالیتهایی است که توسط کارآفرینان خیر این حوزه انجام شده است.
به گزارش ایسنا، فلاح رستگار، خیر حوزه اجتماعی با بیان اینکه از سال ۷۷ به همت چندنفر از خیرین، بنیاد و پایه مجمع خیرین مدرسه ساز گذاشته شد گفت: اقدامات خوبی انجام شده به عنوان نمونه در سال ۹۶ در خراسان، ۱۹۶ تفاهم نامه به ارزش ۶۴ میلیارد تومان داشتیم و دولت هم ۳۱ میلیارد سرمایه گذاری کرد. در سال گذشته ۲۴۳ تفاهم نامه منعقد شد که خیرین ۷۶ میلیارد تومان را تقبل کردند. در سال جاری نیز برای ۷۳ پروژه توافق شده است و ۲۱ هنرستان ظرف سه سال گذشته راهاندازی کردیم.
وی افزود: نیاز مبرم کشور به برخورداری از نیروی انسانی دارای دانش و توان مهارتی بالاست.
به گزارش ایسنا، مهندس حمیدی، دیگر خیر مدرسه ساز بر بازنگری آموزشهای فنی در مقایسه با آموزشهای تئوریک تاکید کرد و گفت: باید آموزشهایی ارائه شود که متناسب با نیاز هرمنطقه بوده و برای تربیت کارگر، تکنیسین و مهندس عملیاتی، طراحی شود.
وی ادامه داد: کادر آموزشی باید مجهز به دانش روز باشد. فرهنگسازی یک امر ضروری است؛ امروز نباید مادری با شرمندگی بگوید فرزندم هنرستانی است، بلکه باید با افتخار بگوید.
به گزارش ایسنا، شریف الحسینی، مدیرعامل مجمع توسعه و ترویج آموزشهای مهارتی پیشنهاداتی پیرامون بهره مندی از ظرفیت خیرین مهارتی مطرح و اظهار کرد: همکاری و حمایت از مجمع، کمک به ایجاد مجامع در سطح استان ها تا پایان سال، استفاده از ظرفیت مجمع برای مشارکت در ساخت مراکز آموزشی در مناطق محروم و کم برخوردار، بهرهمندی از ظرفیتهای تحت مدیریت طرفین، کمک به نوسازی کارگاههای مشارکت، مشارکت در خرید تجهیزات جدید، حضور نماینده مجمع در جلسات شوراهای عالی مرتبط، حذف تعرفههای گمرکی بر واردات تجهیزات مورد نیاز فنی و حرفهای از این جمله است.
برچسب ها :مهارت، مدرسه، فنی و حرفهای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0