تدوین استاندارد چاقوی سنتی زنجان کلید خورد
به گزارش قائم آنلاین، داوود کارگرزاده در گفتوگو ، اظهار کرد: استان زنجان پایتخت تولید چاقوهای سنتی کشور بوده و شهره جهانی دارد و تدوین استاندارد ملی این صنعت بر عهده کارشناسان این ادارهکل قرار گرفته است که با همکاری کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و نیز اساتید، کارشناسان و اتحادیه صنف چاقوسازان
به گزارش قائم آنلاین، داوود کارگرزاده در گفتوگو ، اظهار کرد: استان زنجان پایتخت تولید چاقوهای سنتی کشور بوده و شهره جهانی دارد و تدوین استاندارد ملی این صنعت بر عهده کارشناسان این ادارهکل قرار گرفته است که با همکاری کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و نیز اساتید، کارشناسان و اتحادیه صنف چاقوسازان در دست تدوین است.
این مسئول ادامه داد: در این استاندارد، پس از تعیین و تعریف اصطلاحات موجود در این صنعت و تعریف انواع چاقوها، ویژگیهای ظاهری و کاربردی در آن بیان شده و در نهایت روشهای آزمون در راستای تعیین کیفیت چاقو تدوین خواهد شد.
وی با بیان اینکه جلسه اولیه تدوین این استاندارد تشکیل و اعضای کمیسیون فنی از بازارچه سنتی استان که کاملا دستساز است بازدید کردهاند، افزود: طی این بازدید، فرآیند ساخت و تولید چاقوی سنتی، توسط چاقوسازان بهنام و مطرح استان، تشریح شده و از مواد اولیه مورد استفاده در این صنعت جهت تعیین استاندارد ویژگیها، نمونهبردای صورت گرفته است.
کارگرزاده تصریح کرد: استاندارد معیار کیفیت کالا و خدمات است و استانداردسازی یک ابزار گزینشی است که باعث ایجاد تفاوت در محصولات میشود و به عبارتی میتوان گفت که استانداردسازی، تعیینکننده قواعد بازی است که امکان از میدان خارج کردن رقبای ناکارآمد را فراهم میکند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان، یادآور شد: برای حضور در بازارهای جهانی باید معیارهای دقیق استاندارد رعایت شود و برای حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، باید کیفیت محصولات تولیدی را ارتقا بخشیم، بنابراین تولیدکنندگان باید توجه جدی و دقتهای لازم و کافی را در رعایت استانداردها داشته باشند.
برچسب ها :استاندارد،کمیسیون، بازارچه سنتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0