سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ ٢٦٠٠ میلیارد تومان اعتبار میخواهد
به گزارش قائم آنلاین، حسن ساسانی صبح امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در سال آبی جدید میزان بارش ها بسیار خوب بود و در ایستگاه کوهرنگ ٢١٤٤ میلیمتر بارش ثبت شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حجم آب ورودی به سد زاینده رود یک میلیارد و ٨٤٢ میلیون مترمکعب
به گزارش قائم آنلاین، حسن ساسانی صبح امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در سال آبی جدید میزان بارش ها بسیار خوب بود و در ایستگاه کوهرنگ ٢١٤٤ میلیمتر بارش ثبت شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حجم آب ورودی به سد زاینده رود یک میلیارد و ٨٤٢ میلیون مترمکعب و خروجی سد یک میلیارد و ٢٦٢ میلیون مترمکعب بوده است.
وی افزود: درحال حاضر ذخیره مخزن سد زاینده رود ٧٥١ میلیون مترمکعب است درحالی که در مدت مشابه سال قبل ذخیره سد ٢٩٧ میلیون مترمکعب بود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان با بیان اینکه به دلیل میزان بارش ها توزیع آب در پاییز و بهار برای کشاورزان انجام شد، ادامه داد: در آخرین برنامه مصوب از سوی استانداری و جهاد کشاورزی مقرر شد در تابستان امسال طی سه نوبت آب در اختیار کشاورزان قرار گیرد و بنا بر آن در سه نوبت ٢٠ روزه آب در شرق و در سه نوبت ١٥ روزه آب در غرب توزیع شود.
طرح سامانه دوم اصفهان بزرگ به کُندی پیش می رود
وی در خصوص سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ، اظهار کرد: متاسفانه دولت در ردیف بودجه اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و قرار شد از محل تبصره ١٩ و با کمک سرمایه گذار بخش خصوصی طرح اجرا شود.
ساسانی با بیان اینکه اجرای این طرح به ٢٦٠٠ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با اعتبارات محدود به سختی انجام می شود، یادآور شد: تصفیه خانه این طرح در حال احداث است که با بودجه کم اجرای آن زمانبر است.
وی در خصوص ظرفیت پایین سامانه اول آبرسانی اصفهان بزرگ، اظهار کرد: ظرفیت این سامانه ۱۲ مترمکعب بر ثانیه است در حالیکه نیاز استان بیش از این است در سال های گذشته کمبود آب از چاه های فلمن و چاه های حریمی تامین می شد، اما به دلیل کاهش و افت منابع آبهای زیرزمینی در زمان پیک و افزایش دما با افت فشار آب مواجه هستیم.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان تاکید کرد: تونل سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ سال هاست که اجرا شده و اکنون باید تصفیه خانه و خط انتقالی آن احداث شود که نیازمند اعتبار است.
قانون، برنج کاری را جرم اعلام نکرده است
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا کشت برنج در غرب اصفهان انجام می شود، گفت: با توجه به مصوبه دولت کشت برنج به غیر از گیلان و مازندران در سایر استان ها ممنوع است، اما اینکه برخی اقدام به برنج کاری می کنند، جهاد کشاورزی باید نظارت داشته باشد و ما تنها باید آب بها را به قیمت تمام شده از آنها بگیریم، البته قانون نیز برنج کاری را جرم اعلام نکرده است.
ساسانی با بیان اینکه حذف کشت برنج باید گام به گام و طی سه سال اجرایی شود، افزود: با این وجود جهاد کشاورزی به برنج کاران هیچ خدماتی همچون سم و … ارائه نمی کند.
وی تاکید کرد: شرکت آب منطقه ای تنها توزیع کننده آب است، اما اینکه چه کاشته شود، وظیفه ما نیست.
به دیوارکشی ویلای خیریه همدانیان اخطار قانونی داده ایم
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان در خصوص اجرای طرح حریم و بستر زاینده رود، گفت: طی چند سال گذشته تاکنون ۱۴۰ هکتار از تصرفات حاشیه زاینده رود آزاد شده است و همچنان حدود ۲۴۰ هکتار دیگر نیازمند آزادسازی است.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا، مبنی بر اینکه ویلای مربوط به خیریه همدانیان بعد از اجرای طرح حریم و بستر زاینده رود با دستور آب منطقه ای قرار بود فنس کشی انجام دهد اما هفته گذشته صاحبان آن اقدام به دیوارکشی کرده اند، گفت: در خصوص این موضوع هیچ توافق جدیدی صورت نگرفته و آنها تخلف کرده اند و شرکت آب منطقه ای نیز اخطار قانونی داده است و از مراجع قضایی پیگیری موضوع است.
ساسانی با بیان اینکه به صاحبان این ویلا تنها اجازه فنس کشی داده بودیم، افزود: متاسفانه آنها دیوارهای بتی پیش ساخته ای، نصب کرده و داخل پایه ها حفاظ فلزی قرار داده بودند.
وی با تاکید بر اینکه این ویلا دارای سند مربوط به قبل از سال ۱۳۴۷ است، توضیح داد: زمین هایی که در حریم و بستر زاینده رود است اگر دارای سند قبل از سال ۱۳۴۷ باشند، در صورت ایجاد اشکال در روند جریان آب، وزارت نیرو می تواند محل را خریداری کند و اگر الزام نبود اجازه ساخت و ساز با شرایط خاص داده می شود.
هیچ پسابی در اصفهان مجاز به استفاده در بخش کشاورزی نیست
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان در خصوص کیفیت پساب اصفهان، اظهار کرد: از نظر محیط زیست و شرکت آب منطقه ای پساب زاینده رود کیفیت مطلوبی برای کشاورزی ندارد و تنها می توان برای درختان غیرمثمر استفاده کرد.
وی تاکید کرد: هیچ پسابی در استان مجاز و قابل استفاده برای بخش کشاورزی نیست.
ساسانی در خصوص حقابه شهر اصفهان و شهرداری از زاینده رود، اظهار کرد: شهر اصفهان طبق طومار شیخ بهایی دارای حقابه است و اگر شهرداری برای فضای سبز استفاده می شود، مطابق با حقابه خود است.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته ۱۶ هزار هکتار باغ در اصفهان وجود داشت که از رودخانه و چاه های حریمی تامین آب می کردند، افزود: در حال حاضر مجموع فضای سبز اصفهان۴۵۰۰ هکتار است و بدون تردید مصرف آب کمتری نسبت به گذشته دارد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان با اشاره به اینکه تنها تامین کننده آبخوان دشت اصفهان رودخانه زاینده رود است، افزود: شهرداری اصفهان ۲۰۰ حلقه چاه مجاز دارد که از این تعداد ۱۰۸ حلقه چاه دیگر آبدهی ندارند.
برچسب ها :بودجه،سامانه،تبصره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0