مشت محکم بر صورت آمریکا/ اقدام ترامپ ایران را برآشفت
به گزارش قائم آنلاین،پایگاه آمریکایی “هافینگتون پست” (Huffington Post)، با انتشار گزارشی به انتقاد از سیاست های دونالد ترامپ نسبت به خاورمیانه پرداخته و عنوان کرده است حمایت نابخردانه ترامپ از عربستان سعودی و متحدانش خشم ایران را در پی خواهد داشت؛ موضوعی که می تواند منجر به بیرون راندن آمریکا از خاورمیانه شود. در
به گزارش قائم آنلاین،پایگاه آمریکایی “هافینگتون پست” (Huffington Post)، با انتشار گزارشی به انتقاد از سیاست های دونالد ترامپ نسبت به خاورمیانه پرداخته و عنوان کرده است حمایت نابخردانه ترامپ از عربستان سعودی و متحدانش خشم ایران را در پی خواهد داشت؛ موضوعی که می تواند منجر به بیرون راندن آمریکا از خاورمیانه شود.
در این گزارش که تحت عنوان “ترامپ و صورت مشت خورده آمریکا” منتشر شده، می خوانیم:
«در حالی که ترامپ پیش از ریاست جمهوری، مهارت خود در تجارت را به خوبی نمایش داده بود، به نظر می رسد که تجارب او قابل انتقال و استفاده برای مدیریت یک کشور نبوده است و می تواند عواقب وخیمی برای میلیون ها انسان در سراسر جهان به دنبال داشته باشد.
حتی اگر ترامپ بتواند به عنوان رئیس جمهور آمریکا، به صورت خواسته یا ناخواسته، این کشور را در مسیر آسیب و سقوط قرار دهد، مردان و زنان خردمندی که اطراف او هستند، چه از حزب جمهوریخواه و چه از حزب دموکرات باید به او هشدار داده و پیش از آنکه دیر شود، کشور را به مسیر صحیح بازگردانند.
نخستین سفر بین المللی ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا می تواند عواقبی فاجعه بار به دنبال داشته باشد و به نظر می رسد در حال حاضر نیز خطر پیش روی آمریکا است. او در عربستان سعودی به شدت بر ایران تاخت و این کشور را منبع و منشاء تروریسم بین المللی و بی ثباتی منطقه معرفی کرد؛ ترامپ کشورهای سنی را در آغوش کشیده و شیعیان را تهدید می کند و با این کار بر آتش نزاع فرقه ای که منطقه را تهدید می کند، می دمد. او ۱۱۰ میلیارد دلار از تسلیحات آمریکایی را به کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] فروخته و با دیکتاتورها دست دوستی داده است.
این اقدامات می تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد؛ تهدید ایران توسط ترامپ و برافروختن آتش خشم این کشور می تواند موجب گسترش تلاش های تهران برای بهبود صنعت تسلیحات داخلی و افزایش حمایت ایران از حزب الله لبنان، تقویت روابط با حماس و همچنین گسترش پشتیبانی از شبه نظامیان شیعی طرفدار این کشور شود و منافع آمریکا در عراق، سوریه، لبنان و یمن را مخدوش نموده و در نهایت به بیرون راندن آمریکا از منطقه بیانجامد.
پرزیدنت ترامپ با حمایت صد در صدی از سنی ها در مقابله با شیعیان، موجب پیچیده و سخت شدن سیاست آمریکا در قبال پاکستان، افغانستان، لبنان، سوریه و حتی شورای همکاری خلیج [فارس] -بویژه بحرین و کویت، یکی با ۶۵ درصد جمعیت شیعی و دیگری با ۳۵ درصد جمعیت شیعی- و عراق که اکثریت ۶۵ درصدی جمعیت این کشور را نیز شیعیان تشکیل می دهند، شده است؛ یعنی تمامی مناطقی که آمریکا به همکاری ایران در آن ها نیاز دارد؛ با اظهارات تند و شدیداللحن ترامپ نسبت به ایران دیگر چنین همکاری وجود نخواهد داشت.
ترامپ با حمایت از برخی دیکتاتورهای منطقه موجب جسورتر شدن آن ها برای انجام اقدامات بی رحمانه تر شده است. با حمایت های ترامپ، حکام کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] فصلی نو در نقض حقوق بشر را آغاز خواهند کرد و نام مبارزه با تروریسم، ایجاد ثبات و همچنین مقابله با ایران را بر اقدامات خود خواهند گذاشت.
حتی یک کودک شش ساله نیز آنقدر فهم و درک دارد که حمایت از قلدر و گردن کلفت محله و کمک به زورگویی های او را مورد سرزنش قرار می دهد. اکنون آمریکا، حامی دیکتاتورهای خاورمیانه است. آن ها با حمایت آمریکا به سرکوب ادامه می دهند و شهروندان این کشورها انگشت اتهام را به سوی آمریکا دراز خواهند کرد. شیعیان خاورمیانه نیز آمریکا را موجب گسترش اختلافات فرقه ای در منطقه خواهند دانست. آمریکا با این اقدامات صدها میلیون دشمن برای خود می تراشد در حالی که هیچ دلیل محکمی برای این اقدامات وجود ندارد.
اکنون زمان است که اقدامی جدی در این رابطه صورت پذیرد؛ پیش از آنکه تحولات بازگشت ناپذیر، آمریکا را در گردابی فروکاهنده گرفتار سازد. اکنون زمان آن است که نمایندگان کنگره و سنا در دولت کنونی و گذشته، بویژه جمهوری خواهان، منافع شخصی و حزبی را کنار گذاشته و پیامی واحد را با پرزیدنت ترامپ برسانند و به او اندرز دهند که مسیر خود را به سرعت تغییر دهد و اگر در این کار موفق نباشند، قطعا در مسیر اشتباه تاریخ قدم نهاده اند.»/ر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0