نکاتی برای خرید قارچ
_ هنگام خرید به زیر کلاهک دقت و قارچهایی را خریداری کنید که تیغههای لامل آن کاملا بسته باشد. در هنگام خرید قارچ دقت كنید كه بافت آن سفت و محكم، رنگ آن یكنواخت و بدون لكه و سطح كلاهك لیز و چسبناك نباشد. اگر تیغههای زیر كلاهك از یكدیگر فاصله داشته و باز باشد، نشانه كهنگی قارچ است.
– از خرید قارچ های تغییر رنگ داده، صدمه دیده، ترک دار و دارای لکه خودداری کنید.
– پس از خرید ،قارچ ها را از بسته بندی خارج کنید . چرا که قارچ ها درون بسته بندی آب جذب میکند و روند فاسد شدن آنها تسریع میشود. قارچها را از بسته بندی خارج و روی آن را با یك حوله یا دستمال كاغذی بپوشانید و درون یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید قارچ تركیبی یكپارچه است و اگر پایه آن كنده یا جدا شود زود خراب خواهد شد. در اثرخیس كردن قارچ هم، ویتامینهای محلول در آب آن خارج و بیارزش خواهد شد.
– قارچ را حداکثر ۴ روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.
– تا زمانی که قصد مصرف یا پختن قارچ ها را ندارید از شستن آنها خودداری کنید.
كبابی كردن، بهترین روش پخت
آب پز كردن باعث از بین رفتن ویتامینهای گروه B و C قارچ می شود. پخت طولانی هم بر تراكم و سفتی بافت قارچ میافزاید و سرخ كردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پركالری میكند. كبابی كردن بهترین روش پخت قارچ است.
در هنگام كبابی كردن، قارچ را در مجاورت حرارت خیلی شدید قرار ندهید. قارچ را در فاصله ده سانتیمتری آتش نگه دارید و هر طرف را به مدت كوتاهی گرما دهید. شعله مستقیم گاز خانگی یا زغال باربیكیو میتواند محصول را سمی كرده و از ارزش تغذیهای آن بكاهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0