کشاورزان رغبتی برای فروش برنج ندارند
به گزارش قائم آنلاین، سیدتقی جعفریان در گفتوگو ، در خصوص وضعیت فعلی نرخ و معاملات بازار برنج اظهار کرد: در حال حاضر، خریدار و متقاضی برای خرید برنج وجود دارد، اما کشاورز نمیفروشد و رغبتی برای فروش ندارد. وی افزود: قیمت حال حاضر هر کیلو برنج طارم، ۱۶ تا ۱۷ هزار تومان است و
به گزارش قائم آنلاین، سیدتقی جعفریان در گفتوگو ، در خصوص وضعیت فعلی نرخ و معاملات بازار برنج اظهار کرد: در حال حاضر، خریدار و متقاضی برای خرید برنج وجود دارد، اما کشاورز نمیفروشد و رغبتی برای فروش ندارد.
وی افزود: قیمت حال حاضر هر کیلو برنج طارم، ۱۶ تا ۱۷ هزار تومان است و به نسبت سال گذشته، دو برابر شده است.
رئیس اتحادیه شالیکوبیداران مازندران خاطرنشان کرد: هزینه حقالعمل کاریهای شالیکوبیها طی سال جاری، به ازای هر کیلو در شالیکوبیهای مدرن ۳۶۶ تومان و در شالیکوبیهای سنتی ۳۲۰ تومان است.
جعفریان با اشاره به فعالیت بیش از ۱۲۰۰ شالیکوبی در سطح استان متذکر شد: آمار دقیقی از تعداد شالیکوبیهای مدرن و سنتی نداریم و تعداد رسمی در اختیار جهاد کشاورزی است.
وی در خصوص شیوع تخلیط برنج طی سالهای اخیر در بازار استان و همچنین کشور تصریح کرد: تخلیط برنج در شالیکوبیها صورت نمیگیرد و هر چه رخ میدهد مربوط به بیرون کارخانه است.
رئیس اتحادیه شالیکوبیداران مازندران متذکر شد: باید موسسه استاندارد با ساز و کاری نسبت به نظارت جدی و منسجم برنج از درب کارخانه تا مراکز عرضه و همچنین بسته بندی، همت گمارد.
جعفریان از تغییر ذائقه مردم در استفاده از برنج خارجی در مقابل برنج داخلی خبر داد و تاکید کرد: از یک سو تخلیط برنج و از سوی دیگر گرانی قیمت برنج داخلی نسبت به برنج خارجی موجب شده است تا رغبت خریداران به استفاده از برنج داخلی کاهش یابد.
به گفته وی، در سالهای گذشته، سابقه نداشته که برنج ۸ هزار تومانی در مدت کوتاهی به ۲۰ هزار تومان برسد و این افزایش قیمت، جدا از سود کشاورزان و احتمال افزایش دلالیها، موجب حذف برنج داخلی از سفره تعداد بیشتری از اقشار کم درآمد جامعه خواهد شد.
برچسب ها :شالیکوبی،اتحادیه، کشاورز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0