یکسان بودن رویه تدریس و دروس، مشکل اصلی دانشگاههای ایران
به گزارش قائم آنلاین، محمد سلیمانی عضو هیات علمی و استاد دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار اظهار داشت: یکی از مشکلات گریبانگیر دانشگاههای ایران یکسان بودن رویه تدریس در همه دانشگاهها است که این مشکل از حدود ۴۰ سال پیش ایجاد شده است. وی گفت: اشتباهی که دانشگاههای ایران به آن دچار هستند و کسی هم
به گزارش قائم آنلاین، محمد سلیمانی عضو هیات علمی و استاد دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار اظهار داشت: یکی از مشکلات گریبانگیر دانشگاههای ایران یکسان بودن رویه تدریس در همه دانشگاهها است که این مشکل از حدود ۴۰ سال پیش ایجاد شده است.
وی گفت: اشتباهی که دانشگاههای ایران به آن دچار هستند و کسی هم نمیتواند آن را اصلاح کند و البته کسی هم به دنبال اصلاح آن نیست، این است که وقتی ستاد فرهنگی در اوایل انقلاب تشکیل شد، همه دانشگاهی کشور را یکسان کرد.
سلیمانی توضیح داد: برای مثال در رشته برق در رشته مخابرات، فارغالتحصیل دانشگاههای تهران همان درسی را میخواند که فارغ التحصیل دانشگاه کرمان و دانشگاه اهواز میخواند و تفاوتی در دروس آنها وجود ندارند.
وی ادامه داد: این در حالی است که باید فارغ التحصیل دوره لیسانس دانشگاه تهران، با دانشگاه اهواز، دانشگاه شریف و دانشگاه علم و صنعت متفاوت باشند و درسهای مختلفی را خوانده باشند تا بتوانند تمام گسترههای نیازهای صنعت را برآورده کنند و به آنها پاسخگو باشند و دست صنعت هم برای استخدام و گزینش این افراد باز باشد.
عضو هیات علمی و استاد دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: در نتیجه این اشکال است که درسهایی که آنها میخوانند خیلی به درد صنعت نمیخورد.
برچسب ها :هیات علمی،وزیر ارتباطات،دانشگاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0