کد خبر : 178778
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آگوست 2019 - 18:20
-

به بهانه‌های سیاسی، فضای کشور را تخریب نکنیم

به بهانه‌های سیاسی، فضای کشور را تخریب نکنیم

به گزارش قائم آنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: مفهوم دولت در کشور ما فراز و فرودهای بسیاری داشته است، چون اساسا اگر به قبل از انقلاب برگردیم دولت به معنای یک نهاد مبتنی بر آرا و مشارکت مردم نبوده است و یک هیأت حاکمه مستقل بوده است. وزیر

به گزارش قائم آنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: مفهوم دولت در کشور ما فراز و فرودهای بسیاری داشته است، چون اساسا اگر به قبل از انقلاب برگردیم دولت به معنای یک نهاد مبتنی بر آرا و مشارکت مردم نبوده است و یک هیأت حاکمه مستقل بوده است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه قبل از انقلاب یک حاکمیتی بر کشور حاکم بود که هیچ نظارتی بر آن نبود، اضافه کرد: در آن طرف نیز مردم بودند که هیچ امیدی به هیأت حاکمه نداشتند چون ارتباطی بین آنها نبود.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب دولت اصلا با پشتیبانی مردم انتخاب نشده بود و مردم برای آنها اهمیتی نداشتند، افزود: همین امر موجب شکاف بیشتر بین مردم و دولت شده بود.
رحمانی فضلی در ادامه به شکل‌گیری دولت در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: روال کشورداری پس از انقلاب اسلامی فرق کرد و یکی از کارهای امام راحل مشروعیت بخشیدن به هیأت حاکم در کشور بوده است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه با شکل‌گیری این دولت ارتباط یک طرفه به ارتباط دو سویه تبدیل و مردم انتخابگر شدند، افزود: در واقع می‌توان گفت در این برهه زمانی دولت‌سازی به معنای واقعی در دوران انقلاب اسلامی شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه حفظ انقلاب در مقابل هجمه‌های مختلف از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون به واسطه اعتماد متقابل بین دولت و ملت شکل گرفته است، اضافه کرد: اگر امروز به تبلیغات رسانه‌های خارجی توجه کنیم در هر مرحله هر ایراد و ضعفی دیده می‌شود، به جای اینکه آن را به افراد منتسب کنند به نهادها منتسب می‌کنند و می‌گویند دولت، مجلس، قوه قضائیه سپاه و یا صدا و سیما اینگونه است.
*دشمن همه ضعف‌های موجود را به اسلام مرتبط می‌داند
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه دشمن همه ضعف‌های موجود را به اسلام مرتبط می‌داند، اضافه کرد: مثلا یک جریان بی‌رحم و منحرف را در دنیا تبلیغ می‌کنند و می‌گویند این اسلام است و همه اینها به دنبال آن هستند که ایرادات را تعمیم داده و اسلام را تخریب کنند.
وزیر کشور افزود: برای مثال اگر در کشور کسی فسادی کرده با وی برخورد کرده و حذف می‌شود، اما اگر ما همین فساد را به صورت تبلیغات منظم و منسجم به نهادی همچون به نام دولت، مجلس و قوه قضائیه مرتبط بدانیم اعتماد مردم نسبت به نهادهای حاکمیتی را خدشه‌دار کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه در مقابل تلاش‌های دشمن ما باید اعتماد عمومی را تقویت کنیم و باید بگوییم که اشکالات و‌ آسیب‌ها رفع می‌شود، تصریح کرد: این امر موجب امیدواری بیشتر مردم خواهد شد.
رحمانی فضلی با اشاره به روند انتخاب دولت‌ها گفت: اگر دولتی با ۶۰ درصد آرا انتخاب می‌شود ۴۰ درصد مخالف دارد، البته این مخالف در واقع رقیب سیاسی است و تا زمانی که روزی انتخابات شده است، نسبت به نقد دولت حاکم پرداخته است اما دولت در برنامه‌ریزی‌ها صرفا به موافقان فکر نکرده و برای ۱۰۰ درصد جامعه برنامه‌ریزی می‌کند.
وزیر کشور افزود: ما همه در هر مسؤولیتی که باشیم رفتنی هستیم، اما این نظام و حکومت پابرجاست چون مردم پای آن شهید داده و ایثار کرده‌اند، پس نظام باید به اهداف خود برسد.
وی با اشاره به اینکه سرمایه دولت‌ها اعتماد است، گفت: اگر اعتماد نباشد مردم با دولت همکاری نخواهند کرد، از همین رو ما باید بررسی کنیم که چقدر توانسته‌ایم بر مشروعیت مردم بیافزاییم.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه اساس دولت‌های دینی مردم پایه و اساس هستند، افزود: امروز بزرگترین عنصر مقاومت کشور مردم هستند و این مردم هستند که پای انقلاب مانده‌اند و کلام رهبری برای آنها حجت است.
*مردم به دولت پایبند هستند
وزیر کشور گفت: امروز مردم هستند که به دولت پایبند هستند و اگر دولت می‌گوید من در شرایط سخت هستم، مردم با تحمل و استقامت دولت را یاری می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه همه هم و غم مسؤلان در مراسمات خدمت به مردم باشد، اضافه کرد: نباید به بهانه انتخابات فضای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور را تخریب کنیم، گویی که در طول ۴۰ سال اقدامی صورت نگرفته است، چون تخریب‌ها موجب نا امیدی مردم می‌شود.
رحمانی فضلی گفت: مشکلات در همه کشورها وجود دارد اما تعمیم آن به دولت، مجلس و یا قوه قضائیه به خاطر رقابت‌های سیاسی و منافع مردمی و مخالفت و درگیری که وجود دارد، درست نیست.
وزیر کشور افزود: باید در دور همی‌های خود آسیب‌ها را رفع کنیم و نسبت به آسیب‌زدایی و رفع اشکالات اقدام و در رفع آن بکوشیم.
وی با اشاره به اینکه امروز ما در دنیا در مدار رقابت قرار داریم و مدعی هستیم که حکومت جمهوری اسلامی حکومتی برای پاسخگویی به مطالبات و نیازهای مردم است و مبدأ و محور آن نیز آموزه‌های اسلامی است، تصریح کرد: باید این آموزه‌های الهی در عرصه زندگی مردم به نمایش گذاشته شده و به رقیب اثبات شود که این امر نیازمند فکر و کار و تلاش است.
رحمانی فضلی افزود: دولت باید محضر تبدیل شدن به تعالی باشد که اگر این اتفاق بیافتد در دولتی که مبتنی بر نظام دینی است، اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × دو =