کد خبر : 180570
تاریخ انتشار : جمعه 6 سپتامبر 2019 - 8:30
-

طرح «مانا»؛ آموزش نوجوانان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

طرح «مانا»؛ آموزش نوجوانان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش قائم آنلاین، مراسم اختتامیه طرح مانا امشب با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی به میزبانی اداره بهزیستی سوادکوه برگزار شد. * طرح «مانا»؛ آموزش نوجوانان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس اداره بهزیستی سوادکوه با اشاره به اینکه زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در کشور به صدا در‌آمد و وجود یک‌ششم پرونده قضایی در کشور

به گزارش قائم آنلاین، مراسم اختتامیه طرح مانا امشب با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی به میزبانی اداره بهزیستی سوادکوه برگزار شد.

* طرح «مانا»؛ آموزش نوجوانان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

رئیس اداره بهزیستی سوادکوه با اشاره به اینکه زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در کشور به صدا در‌آمد و وجود یک‌ششم پرونده قضایی در کشور بیانگر ابعاد آن است، گفت: طرح «مانا» مخفف «مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران» برای پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی است.

حاتم دادمهر، افزود: ۱۷۰ نفر در ۸ گروه و در رده سنی ۱۳ تا ۱۸ سال در طرح «مانا» شهرستان سوادکوه مشارکت داشتند که در استان رتبه برتر را داراست.

وی خاطرنشان کرد: در طرح «مانا» شاهد آموزش نوجوانان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و آموزش شیوه تبدیل تهدیدات به فرصت، حساس‌سازی خانواده‌ها با استفاده از توانایی‌های نوجوانان هستیم.

دادمهر با بیان اینکه سلامت اجتماعی از شعار‌های بهزیستی در گام دوم انقلاب است، اظهار کرد: نمونه طرح‌های «مانا» در شهرستان سوادکوه در حوزه حمایت از محیط زیست، استعداد‌یابی رشته‌های ورزشی، شرکت در جلسه «ام ای»، تهیه اپلیکیشن میراث فرهنگی، جلسه خانواده و دانش‌آموزان و بازدید از شرکت البرز مرکزی بود.

وی با بیان اینکه بیشترین تیم «مانا» را در سطح استان داشتیم از مربیان طرح زینب قاسم‌نژاد و ابوالفضل گران و مدیریت عاطفه مرادیان و ادارات همراه تقدیر کرد.

*«مانا» به عنوان بزرگترین سمن در کشور

سعید یزدانی با اشاره به اینکه اساس «مانا» عالی است و گام‌های مؤثری برداشته شد ولی در کشور ما دیر آغاز شد، گفت: «مانا» به عنوان بزرگترین سمن در کشور نقش مهمی در توسعه دارد و در ۵ یا ۶ سال آینده با تداوم این روند در کشور ما «مانا» از یادگار‌های نظام اسلامی می‌شود.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه تربیت نسلی از انسان ها که به این باور می‌رسند که آسیب‌های اجتماعی بر سرمایه آینده‌ساز ما لطمه می‌زند و تربیت تسلی که پایبند به قوانین باشند از اهداف طرح است، افزود: در گذشته پلیس با تشکیل همیار پلیس تجربه موفقی در فرهنگ راهنمایی و رانندگی و بستن کمربند ایمنی ایجاد کرد که باعث تغییرات هم شد.

وی با بیان اینکه در انتقال عناصر فرهنگی خودمان هم تلاش کنیم و از استحاله فرهنگی دوری کنیم و نباید منفعل باشیم، گفت: اثرگذاری سخن یک نوجوان در طرح «مانا» بیشتر از سخنرانی و برنامه‌ریری چند ساله اثرگذار است.

* استفاده از خلاقیت دانش‌آموزان در طرح مانا

معاون توسعه و پیشگیری بهزیستی مازندران نیز در مراسم اختتامیه طرح «مانا» در سوادکوه با تقدیر از برگزاری برنامه و استقبال خوب نوجوانان از این طرح در شهرستان  سوادکوه، گفت: اشتیاق نوجوانان در طرح «مانا» جای مباهات دارد.

فاطمه پور‌فاطمی، افزود: استفاده از خلاقیت دانش‌آموزان و آموزش این موضوع که دانش‌آموزان چطور مشکلات را پیدا کنند و برای آن راه حل تهیه کنند و ارتباط موثر داشته باشند از اهداف طرح است.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ گروه با حدود ۲ هزار نفر در استان مازندران در قالب طرح «مانا» فعالیت کردند، گفت: طرح «مانا» باید از قالب طرح خارج و به عنوان برنامه و درس برای نوجوانان استفاده شود و آسیب در همه جا وجود دارد ولی خودمان را باید در برابر آسیب‌ها مقاوم کنیم.

به گزارش فارس، نمایندگان گروه‌ها در اختتامیه طرح «مانا» به بیان فعالیت‌های خود پرداختند و به سوالات معاون توسعه و پیشگیری پاسخ دادند و مراسم مداحی شهادت امام حسین(ع) هم برگزار شد و با حضور مسؤولان از آنان با اهدای لوح، تقدیر شد.

انتهای پیام/۸۶۰۱۵/ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + پنج =