روش درست پخت مرغ از نظر طب سنتی
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سلامانه دکتر مریم مقیمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گوشت مرغ، مخصوصا گوشت سینهمرغ که چربی بسیار کمی دارد، برای تقویت مغز، تصفیه پوست و بهبود وضعیت معدههای مرطوب مفید است. توصیه میشود حین طبخ مرغ، از ادویههای گرم مانند فلفل، خردل، دارچین و… استفاده
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سلامانه دکتر مریم مقیمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گوشت مرغ، مخصوصا گوشت سینهمرغ که چربی بسیار کمی دارد، برای تقویت مغز، تصفیه پوست و بهبود وضعیت معدههای مرطوب مفید است. توصیه میشود حین طبخ مرغ، از ادویههای گرم مانند فلفل، خردل، دارچین و… استفاده شود که بهعنوان مصلحات غذایی گوشت مرغ هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: سیر نیز از منظر طب سنتی، طبعی گرم و خشک دارد که همراهی آن با گوشت مرغ میتواند باعث تعدیل شدن طبع مرغ شود.
دکتر مقیمی در ادامه افزود: از دیدگاه طب سنتی گوشت گوساله نیز طبیعتی گرم و تر دارد. از اینرو، بهتر است بعد از مصرف غذاهای حاوی آن یا همراه با غذایی که گوشت گوساله در آن وجود دارد، مقداری گشنیز و مرزه مصرف شود. ضمن اینکه افزودن پودر سماق به غذاهای گوشتی هم اکیدا توصیه میشود چراکه سماق میتواند علاوه بر پیشگیری از افزایش اسید اوریک خون، باعث متعادل شدن طبع غذاهای گوشتی شود.
این متخصص سنتی تاکید کرد: معمولا نکتهای که خیلی توجه چندانی به آن نمیشود، این است که خود نمک مصرفی در غذاها نیز از منظر طب سنتی دارای طبع و خاصیت است. نمک، مزاج گرم و خشکی دارد و از اینرو، همراه کردن آن با انواع گوشتها و آویشن میتواند برای متعادلسازی طبع نهایی غذا بسیار مفید باشد.
دکتر مقیمی در نهایت افزود: البته در مصرف نمک نباید زیادهروی شود چون میتواند باعث تولید سودا، مشکلات پوستی و لاغری نامتناسب شود.
برچسب ها :طب سنتی، گوشت، نمک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0