گوشت (چرخ کرده): ۲۴۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
پنیر چدار یا موزارلا (رنده شده): یک چهارم پیمانه
سیر (ریز خرد شده): یک ق. چ. پاپریکا: یک و یک دوم ق. چ. زیره (پودر شده): یک ق. چ. پیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم پیمانه
برگ جعفری (خرد شده): یک چهارم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، سیر و گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید. پاپریکا، زیره پودر شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. برگ جعفری خرد شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
۲. فلفل دلمهای را از وسط برش دهید و داخل آن را خارج کنید. برشهای فلفل دلمهای را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و چند قاشق سوپ خوری آب داخل ظرف بریزید تا هنگام پخت به نرم شدن فلفل دلمهای کمک کند.
۳. داخل برشهای فلفل دلمهای را با مخلوط گوشت پر کنید. ظرف را حدود سه و نیم الی ۴ دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
۴. سپس پنیر چدار یا موزارلا رنده شده را به فلفلها اضافه کرده و یک دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0