کد خبر : 186787
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 اکتبر 2019 - 16:35
-

امضای تفاهم‌نامه ۴۹ میلیاردی برای تولید ایربگ در کشور

امضای تفاهم‌نامه ۴۹ میلیاردی برای تولید ایربگ در کشور

به گزارش قائم آنلاین، در اولین روز از رویداد فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های حوزه صنعت خودرو، با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۴۹ میلیارد تومان بین دو شرکت فناوری در زمینه تامین واحد “ایربگ” در خودروها به

به گزارش قائم آنلاین، در اولین روز از رویداد فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های حوزه صنعت خودرو، با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۴۹ میلیارد تومان بین دو شرکت فناوری در زمینه تامین واحد “ایربگ” در خودروها به امضا رسید.

ایربگ‌ها یکی از اجزای بسیار مهم در  خودروها به شمار می‌رود، چراکه این واحد نقش بسیار مهمی‌ در جلوگیری و یا کاهش آسیب‌های جدی ناشی از تصادفات خواهد داشت. پیچیدگی و اهمیت این بخش استراتژیک و حیاتی خودرو باعث شده تا تعداد محدودی شرکت در دنیا بر روی طراحی و ساخت اجزای این محصول وارد شوند، ضمن آنکه طراحی و ساخت ایربگ‌ها نیز نیازمند تشکیل تیم‌های تخصصی در شاخه‌های برق، الکترونیک، مکانیک، نرم‌افزار و همچنین راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تخصصی برای تست‌ها و ارزیابی‌های ایمنی این محصول است.

بعد از اعمال تحریم‌ها، کشورهای صاحب تکنولوژی از ارائه این بخش کلیدی به خودروسازان ایرانی امتناع کردند و این امر مشکلات زیادی را برای صنعت خودروسازی کشور ایجاد کرد؛ از این رو یکی از شرکت‌های فناور با بیش از ۱۷ سال تجربه در حوزه طراحی، ساخت و تولید تجهیزات الکترونیکی تصمیم گرفت گامی‌ در مسیر خودکفایی این بخش در کشور بردارد.

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده،‌ این شرکت فناور قرار است در مرحله اول برای کوتاه کردن زمان طراحی و حل مشکل خودروسازان در تولید خودروهای موجود، از طریق مهندسی معکوس، تولید را سرعت بخشد. اکنون این شرکت توانسته است ایربگ مدل ACU را جهت تولید انبوه برنامه‌ریزی کند و در صورت تامین منابع مالی، امکان ارائه به خودروسازان را خواهد داشت.

با توجه به تجربیات به دست آمده در این مسیر، فرآیند مهندسی معکوس برای مدل‌های دیگر این دستگاه کوتاه‌تر شده و با سرعت بیشتری می‌توان مدل‌های دیگر را نیز به چرخه تولید اضافه کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده − چهار =

هوش مالی کودکان دوشنبه , 7 اکتبر 2019 - 16:43

سپاس از وبسایت کاربردی و مفیدتون