کد خبر : 187928
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 اکتبر 2019 - 15:40
-

دو کشته و ده‌ها زخمی در تجمع اعتراضی در کشمیر تحت کنترل پاکستان

دو کشته و ده‌ها زخمی در تجمع اعتراضی در کشمیر تحت کنترل پاکستان

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه‌های محلی گزارش کردند، در جریان این تجمع اعتراضی که در شهر مظفرآباد، مرکز کشمیر تحت کنترل پاکستان برگزار شد دو غیرنظامی کشته و ۸۰ تن دیگر زخمی شدند. تجمعات اعتراضی مشابهی نیز در یکی دیگر از نواحی کشمیر تحت کنترل پاکستان موسوم به منطقه گلگت-بلتستان

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه‌های محلی گزارش کردند، در جریان این تجمع اعتراضی که در شهر مظفرآباد، مرکز کشمیر تحت کنترل پاکستان برگزار شد دو غیرنظامی کشته و ۸۰ تن دیگر زخمی شدند.

تجمعات اعتراضی مشابهی نیز در یکی دیگر از نواحی کشمیر تحت کنترل پاکستان موسوم به منطقه گلگت-بلتستان برپا شدند.

در ۷۲ سال گذشته مردم کشمیر تحت کنترل پاکستان مناسبت ۲۲ اکتبر را به عنوان “روز سیاه” در نظر گرفته‌اند. در همین تاریخ در سال ۱۹۴۷، ارتش پاکستان با استفاده از برخی قبایل به ایالت جامو و کشمیر که در آن زمان هنوز به دو بخش تقسیم نشده بود حمله کرد.

طبق گزارش خبرگزاری هندی اِی‌اِن‌آی و دیگر رسانه‌ها، به دنبال تجمع تظاهرکنندگان در این منطقه، نیروهای پلیس محلی از باتوم و گاز اشک‌آور برای متفرق ساختن معترضان استفاده کردند.

همچنین اعتراضات در شهر مظفرآباد در همان روزی رخ داد که دیپلماتهای خارجی توسط ارتش پاکستان به منطقه آورده شده تا متقاعد شوند در خاک پاکستان هیچ کمپی متعلق به تروریستها وجود ندارد و به این ترتیب با گزارشهای رسانه‌های هندی و برخی کشورهای دیگر مقابله کنند.

همچنین فعالان فضای مجازی نیز در شبکه‌های اجتماعی نسبت به خشونتها علیه معترضان اظهار نگرانی کرده و از مقامهای پاکستانی انتقاد کردند.

پلیس در کشمیر تحت کنترل پاکستان در ادامه به مکانی مشهور به “باشگاه مطبوعات مظفرآباد” جایی که در آن نمایندگان گروه موسوم به “ائتلاف ملی مردم جامو و کشمیر” در حال گزارش دادن به رسانه‌ها بودند، حمله کرد. گزارش شد که در این حمله نیز این نیروها با باتوم خبرنگاران را ضرب‌وشتم کرده و حتی تجهیزات خبرنگاری آنها را تخریب کردند.

علاوه بر این تجمعات، اقداماتی دیگر نیز به مناسبت ۲۲ اکتبر همچون روشن کردن شمع و برگزاری سمینار در سطح کشمیر تحت کنترل پاکستان و منطقه گلگت-بلتستان و دیگر مناطق پاکستان سازماندهی شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 2 =