چه «روغنهایی» برای پخت غذا بهتر هستند؟
به گزارش قائم آنلاین، نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره اینکه «چه نوع روغنهایی از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف»، قرار دارد، اظهار داشت: ما زندگی ماشینی و کمتحرکی داریم و روغنها جزو غذاهایی هستند که سنگین محسوب میشوند و به گوارش فشار میآورد. بیشتر بخوانید: راهکارهایی طلایی برای کنترل خشکی پوست در
به گزارش قائم آنلاین، نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره اینکه «چه نوع روغنهایی از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف»، قرار دارد، اظهار داشت: ما زندگی ماشینی و کمتحرکی داریم و روغنها جزو غذاهایی هستند که سنگین محسوب میشوند و به گوارش فشار میآورد.
بیشتر بخوانید:
راهکارهایی طلایی برای کنترل خشکی پوست در پاییز
وی ادامه داد: حکما حتی گفتهاند روغنهای دنبه نیز اگر زیاد مصرف شود باعث مرگ ناگهانی میشود؛ به ویژه اینکه اگر در سنین بالا مصرف شود؛ آن هم به دلیل اینکه گوارش در این سنین ضعیف است و نباید در مصرف آن زیادهروی شود.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: نسبت به روغنهای موجود، بهترین روغن در وهله اول روغن زیتون است که البته باید طبیعی باشد؛ چرا که مزاج گرم داشته و هضم آن آسانتر است و برای بسیاری از مزاجها قابل استفاده بوده و ضددیابت است. این روغن قوت گوارش را بیشتر کرده و معمولاً رسوبزدایی میکند.
مسعودی افزود: بعد از روغن زیتون، مصرف کره طبیعی که از دوغ و ماست گرفته میشود، در رتبه بعدی قرار داشته و روغن کنجد نیز از جمله روغنهایی است که برای استفاده، بهتر است.
برچسب ها :روغن زیتون، کنجد ، کره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0