کد خبر : 190359
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 5 نوامبر 2019 - 10:40
-

از بین تمام عوامل تاثیر گذار بر کنترل فشار خون، این عامل اهمیت بیشتری دارد

از بین تمام عوامل تاثیر گذار بر کنترل فشار خون، این عامل اهمیت بیشتری دارد

به گزارش قائم آنلاین، محققان علوم پزشکی در دانشگاه آلابامای آمریکا اعلام کردند مهم ترین توصیه برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا، این است که به افراد بگوییم تا میان سالی، وزن خود را کنترل کنند و چاق نشوند. دکتر جان بوت و همکارانش در دانشگاه آلاباما در شهر بیرمنگام ایالت آلاباما در

به گزارش قائم آنلاین، محققان علوم پزشکی در دانشگاه آلابامای آمریکا اعلام کردند مهم ترین توصیه برای جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا، این است که به افراد بگوییم تا میان سالی، وزن خود را کنترل کنند و چاق نشوند.

دکتر جان بوت و همکارانش در دانشگاه آلاباما در شهر بیرمنگام ایالت آلاباما در آمریکا می گویند اکنون شاهد افزایش فشار خون در افراد جوان نیز هستیم و این مشکل، با مسائل بعدی همچون بیماری های قلبی و سکته مغزی همراه می شود.
این محققان می گویند از بین تمام عوامل تاثیر گذار بر کنترل فشار خون، وزن اهمیت بیشتری دارد و افرادی که تا دوران میان سالی، وزن ایده آل خود را حفظ می کنند کمتر در خطر ابتلا به این بیماری مهلک قرار دارند.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، فشار خون را قاتل خاموش می گویند، چرا که اکثرا هیچ علامتی ندارد، فشار خون یکی از بارزترین بیماریهای کشنده بوده که در ظاهر بی خطر است وتا زمانی که اندازه گیری نشود اطلاعی از بالا بودن آن نبوده تا اینکه صدمات جبران ناپذیری بزند .
در طول روز و عمر هر فرد میزان فشار خون متغیر است به طوری که در زمان فعالیت ، فشار خون افزایش می یابد و هنگام استراحت افت می کند. اما در افراد بیمار حتی در زمان استراحت نیز فشار خون از حد طبیعی بالاتر و یا پایین تر است.
 یکی از نشانه های اطمینان از سلامت بیماران اندازه گیری فشار خون است؛ فشار خون طبیعی هر انسانی باید ۸۰/ ۱۲۰ باشد یا به عبارت مصطلح در جامعه فشار بزرگ یا سیستولی ۱۲۰ میلی متر جیوه و فشار کوچک یا دیاستولی ۸۰ میلی متر جیوه.
اندکی کمتر یا بیشتر بودن همیشه به معنای بیماری نیست و جزئی از فیزیولوژی بدن فرد محسوب می شود، اما در علم پزشکی میزانی برای پرفشاری خون وکم فشاری خون تعیین کرده اند.پرفشاری خون امروزه یکی از بیماری های مزمن غیرواگیر است که خطر مرگ ومیر زودرس را بالا می برد.
افزایش فشار خون باعث افزایش مقاومت در برابر جریان خون می شود و این مقاومت خطر ایست قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلب و بیماری های مزمن کلیه را بیشتر می کند.
ابتلا به فشار خون پایین گاهی به دنبال ایجاد برخی از نارسایی ها در قسمت های مختلف بدن اتفاق می افتد؛ نشانه های پایین بودن فشار خون عبارتند از: سرگیجه، تاری دید، عدم تعادل، احساس سبکی سر، تپش قلب در هنگام بلند شدن از زمین، تعریق و پوست سرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 1 =