کد خبر : 195732
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 دسامبر 2019 - 13:20
-

ادویه ی مخصوص دیابتی ها

ادویه ی مخصوص دیابتی ها

به گزارش قائم آنلاین، محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.

به گزارش قائم آنلاین، محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.

به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.

مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش می دهد. این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیکه کربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.

دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدرات ها به کنترل میزان قندخون کمک می کند.

نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب می شوند جذب گلوکز از طریق سلول ها کُند شود.

به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

محققان توصیه می کنند مصرف روزانه یک گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک کند. همچنین می تواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 1 =