روشهای افزایش انرژی در مبتلایان به کمکاری تیروئید
به گزارش قائم آنلاین، تیروئید غده درون ریز کوچکی در جلوی گردن است که هورمونهای تنظیم کننده سوخت و ساز را ترشح میکند. زمانیکه این غده میزان کافی از هورمونهای موسوم به T۳ و T۴ را تولید نکند، بدن قادر به تولید انرژی مورد نیاز از غذای مصرفی نیست. در نتیجه میزان سوخت و ساز کاهش پیدا میکند. در
به گزارش قائم آنلاین، تیروئید غده درون ریز کوچکی در جلوی گردن است که هورمونهای تنظیم کننده سوخت و ساز را ترشح میکند. زمانیکه این غده میزان کافی از هورمونهای موسوم به T۳ و T۴ را تولید نکند، بدن قادر به تولید انرژی مورد نیاز از غذای مصرفی نیست. در نتیجه میزان سوخت و ساز کاهش پیدا میکند. در این شرایط فرد احساس خستگی و حتی فراموشکاری دارد. همچنین ممکن است روند افزایش وزن آغاز شود.
در این شرایط راهکارهای تقویت انرژی توصیه میشود که سایت healthguides به موارد زیر برای این منظور اشاره کرده است:
ورزش ایروبیک: ورزش ایروبیک جدا از اثربخشی بر بیماری کمکاری تیروئید برای سلامت بدن مفید است. انجام این حرکات ورزشی کمک میکند تا وزن مازاد بدن کاهش پیدا کند. همچنین انجام ورزشهای تقویت کنند قلب و عروق باعث تولید هورمون اندورفین میشود که خلق و خو را بهبود میدهد.
وزنه زدن: انجام تمرینات قدرتی به شکلگیری و حفظ توده عضلانی در بدن کمک میکند. کارشناسان انجام تمرینات قدرتی را در کنار ورزشهای قلبی- عروقی توصیه میکنند.
دقت در دوز داروی مصرفی: پزشکان معمولاً داروی لووتیروکسین را برای افراد مبتلا به کمکاری تیروئید تجویز میکنند. این دارو جایگزین میزان هورمون T۴ است که غده تیروئید قادر به تولید آن نیست. به گفته پزشکان انجمن تیروئید آمریکا با مصرف دوز صحیح دارو علائم این بیماری کاهش یافته یا حتی از بین میرود.
بهبود رژیم غذایی: برای مبتلایان به این اختلال تیروئیدی مصرف رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات و حبوبات توصیه میشود. همچنین لازم است لبنیات کم چرب جایگزین نوع پرچرب آن شود.
نوشیدن میزان آب بیشتر: زنان باید ۹ فنجان آب و مردان حدود ۱۳ فنجان آب در طول روز مصرف کنند. هرچند لازم است در صورت انجام حرکات ورزشی یا گرمای هوا مصرف آب بیشتری داشته باشیم.
چرت زدن کوتاه: چرت زدن کوتاه در طول روز میتواند میزان انرژی از دست رفته بدن را جبران کند. ۲۰ دقیقه خواب احساس خستگی را از بین برده اما خوابیدن بیش از این توصیه نمی شود زیرا موجب احساس گیجی می شود.
تحرک داشتن: نیازی به رعایت برنامه ورزشی کامل نیست و پیاده روی کوتاه مدت نیز کمک میکند تا فرد احساس سرزندگی داشته باشد. همچنین بالا و پایین رفتن از پله ها به جای استفاده از آسانسور توصیه میشود. این کار به گرم شدن بدن کمک میکند زیرا افراد مبتلا به کم کاری تیروئید ممکن است تحمل سرما را نداشته باشند که دلیل آن پایین بودن سرعت سوخت و ساز است.
برچسب ها :تیروئید،سبزیجات، غلات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0