کد خبر : 196963
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 دسامبر 2019 - 18:35
-

احیای ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های معطل شده در بنگاه‌های اقتصادی

احیای ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های معطل شده در بنگاه‌های اقتصادی

به گزارش قائم آنلاین، محمد مخبر در حاشیه بازدید از کارخانه نساجی مازندران در قائمشهر در جمع خبرنگاران به تنظیم طرح جامع ستاد اجرایی حضرت امام اشاره کرد و افزود: در این طرح بنگاه‌های اقتصادی تعطیل یا واحد‌های صنعتی نیمه فعال در بخش‌های متوسط ، کوچک و بزرگ احیاء می‌شوند. وی تصریح کرد: حدود ۲۰

به گزارش قائم آنلاین، محمد مخبر در حاشیه بازدید از کارخانه نساجی مازندران در قائمشهر در جمع خبرنگاران به تنظیم طرح جامع ستاد اجرایی حضرت امام اشاره کرد و افزود: در این طرح بنگاه‌های اقتصادی تعطیل یا واحد‌های صنعتی نیمه فعال در بخش‌های متوسط ، کوچک و بزرگ احیاء می‌شوند.

وی تصریح کرد: حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ طرح با سرمایه گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یک سال و نیم گذشته در کشور احیا شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه هم اکنون واحد‌های صنعتی زیادی از ۳ هزار و ۷۰۰ شهرک صنعتی در سطح کشور به دلیل کمبود منابع اعتباری و مواد اولیه تقریباً تعطیل یا نیمه تعطیل است، گفت: حدود ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های معطل شده در این مدت احیا شد.

این مسئول با بیان اینکه محصولات کارخانه نساجی مازندران روزگاری نه چندان دور به کشور‌های اروپایی صادر می‌شد، افزود: برای جلوگیری از واردات پارچه و کاهش وابستگی به روند سرمایه گذاری و تولید سرعت بخشیده ایم.

مخبر از مشارکت ۱۷ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام برای احیا کارخانه نساجی مازندران خبر داد و گفت: میزان تولید پارچه هم اکنون در این کارخانه یک میلیون متر در ماه است که با نصب و راه اندازی دستگاه‌های ریسندگی ظرفیت تولید پارچه به یک و نیم میلیون متر در ماه افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۳۵۰ نفر در این واحد صنعتی مشغول به کار هستند، افزود: با اجرای این طرح ظرفیت اشتغال به دو برابر افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت نساجی مازندران نیز گفت: در این کارخانه صنعتی انواع و اقسام الیاف تولید می‌شود که با راه اندازی خط‌های جدید تولید امیدواریم کشور از واردات پارچه بی نیاز شود.

مسعود فرشباف افزود: هم اکنون در هر ماه یک میلیون متر انواع پارچه تولید می‌شود که با فعال شدن دستگاه‌های ریسندگی میزان تولید به حدود ۳ میلیون متر در روز افزایش یابد.

وی به ماشین آلات این کارخانه که سال‌ها در انبار راکد باقی مانده بود اشاره کرد و گفت: تاکنون دو مرحله از چهار مرحله خط تولید کارخانه نساجی مازندران راه اندازی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × چهار =