کد خبر : 197430
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 دسامبر 2019 - 18:05
-

ماجرای مثلث مرموز هواپیماها چیست؟

ماجرای مثلث مرموز هواپیماها چیست؟

به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام بلیط دات کام، تصور کنید می‌خواهید تعادل یک سینی چای را  با یک انگشت حفظ کنید. لیوان باید با نیرویی که از بالا و پایین به انگشت شما منتقل می‌شود، متوازن باشد. اما اگر انگشت‌تان را زیر سینی از لیوان دور کنید سینی یک ور می‌شود و تعادل خود را

به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام بلیط دات کام، تصور کنید می‌خواهید تعادل یک سینی چای را  با یک انگشت حفظ کنید. لیوان باید با نیرویی که از بالا و پایین به انگشت شما منتقل می‌شود، متوازن باشد. اما اگر انگشت‌تان را زیر سینی از لیوان دور کنید سینی یک ور می‌شود و تعادل خود را از دست می‌دهد. حالا تصور کنید مسافر هواپیمایی هستید که در آسمان در حال حرکت است. فکر می‌کنید هواپیما تعادلش را چگونه در آسمان حفظ می‌کند؟
اگر زمانی که سوار بر هواپیما هستید مثلث مرموزی بالای صندلی‌تان دیدید تعجب نکنید یا نترسید. این مثلث هیچ نمادی از هشدار نیست. اما حتما باید بر بدنه هواپیما باشد تا خدمه پرواز آن را ببیند.

مسافران معمولا با دیدن علایم مختلف در هواپیما کنجکاو می‌شوند که معنا و مفهوم هر کدام از علائم را بدانند. تا به حال این مثلث را در هواپیما دیده بودید؟ فکر می‌کنید علت حک شدن این مثلث بر بدنه هواپیما چیست؟ آیا فقط علامتی صرفا تزیینی است یا مفهومی را در پی دارد؟ اجازه بدهید تا بلیط دات کام داستان این مثلث مرموز را برای‌تان شرح دهد تا  جواب کنجکاوی‌تان را بیابید.
اما داستان مثلث چیست؟
وقتی هواپیما در آسمان پرواز می‌کند باید بتواند تعادلش را میان زمین و آسمان حفظ کند. این تعادل چگونه ایجاد می‌شود؟
در لبه جلویی و عقبی هر کدام از بال‌های هواپیما یک مثلث وجود دارد. این مثلث‌ها جنبه تزیینی ندارند و جزو علایم کاربردی برای خدمه هواپیما هستند. کاربرد این مثلث‌ها برای تعیین نقطه جاذبه هواپیماست. در واقع مرکز بال هواپیما نقطه جاذبه هواپیماست که برای کنترل و حفظ تعادل هواپیما استفاده می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − دوازده =