چند ساعت پیاده روی کنیم تا کالری یک پیتزا بسوزد؟
به گزارش قائم آنلاین، پژوهشگران بریتانیایی میگویند از این پس بهتر است روی بستهبندیهای مواد غذایی نوشته شود که فرد چقدر باید فعالیت بدنی کند تا کالریهای موجود در آن محصول را بسوزاند. آنها میگویند اگر در نظر بگیریم که برای سوزاندن کالری موجود در هر پیتزا باید چهار ساعت راه برویم یا برای خوردن
به گزارش قائم آنلاین، پژوهشگران بریتانیایی میگویند از این پس بهتر است روی بستهبندیهای مواد غذایی نوشته شود که فرد چقدر باید فعالیت بدنی کند تا کالریهای موجود در آن محصول را بسوزاند.
آنها میگویند اگر در نظر بگیریم که برای سوزاندن کالری موجود در هر پیتزا باید چهار ساعت راه برویم یا برای خوردن هر بسته شکلات ۲۲ دقیقه بدویم، باعث میشود در مورد هزینهٔ انرژی موادغذایی آگاهی بیشتری پیدا کنیم.
پژوهشها نشان میدهد که برچسبها به افراد کمک میکند تا زیادهروی نکنند. هدف، تشویق افراد به عادتهای غذایی سالمتر برای مقابله با چاقی است.
بنا به نظر پژوهشگران دانشگاه لافبورو که ۱۴ پژوهش را زیر نظر داشتند، این نوع برچسبگذاری به طور میانگین ۲۰۰ کالری از مصرف روزانهٔ افراد را کاهش میدهد.
دربارهٔ کالریها
مقدار انرژی موجود در هر واحد از مواد غذایی یا نوشیدنی با کالری (کیلوکالری) سنجیده میشود.
پروفسور دیلی میگوید خیلی از افراد از مقدار فعالیت بدنی که برای سوزاندن کالریهای میانوعدههای غذایی یا تنقلات باید انجام دهند، تعجب میکنند. او میگوید: “ما میدانیم که مردم به طور معمول مقدار کالریهای موجود در مواد غذایی را دستکم میگیرند”.
“برای مثال وقتی یک کیک کوچک شکلاتی میخرید که ۵۰۰ کالری دارد، در برابر آن باید ۵۰ دقیقه بدوید. این دیگر چیزی غیر از رژیم گرفتن است. موضوع این است که به مردم آگاهی بدهیم که وقتی مواد غذایی را مصرف میکنند، در برابرش باید انرژی مصرف کنند. پس میتوانند فکر کنند که “آیا من واقعاً میخواهم دو ساعت زمان برای سوزاندن کالریهای این کیک شکلاتی صرف کنم؟ آیا این کیک شکلاتی واقعاً ارزشش را دارد؟ ”
انجمن سلطنتی بهداشت عمومی بریتانیا امیدوار است که برچسبگذاری مواد غذایی هرچه زودتر عملی شود و میگوید این حرکتی است که خیلی از مصرفکنندگان از آن استقبال خواهند کرد.
این انجمن میگوید: “این برچسبگذاری میزان مصرف کالری هر فرد را در برابر مقدار انرژی که باید بسوزاند، قرار میدهد. اینکه بدانیم چقدر خارج از حد متعارف قرار داریم، این میزان چاقی که با آن در کشور مواجه هستیم را هم تا حدودی توضیح میدهد. تغییرات کوچک میتواند تغییر بزرگ و فراگیری در زمینهٔ مصرف کالری ایجاد کند و در نهایت بر اضافه وزن اثر بگذارد”.
پروفسور دیلی امیدوار است که تولیدکنندگان بزرگ موادغذایی و فروشگاههای زنجیرهای به استفاده از این برچسبها بر محصولاتشان تمایل نشان بدهند و این سامانه بتواند آزمونی “واقعی” داشته باشد. اما نگرانیهایی هم در مورد برچسب مواد غذایی مطرح شده است.
تام کوئین، از مؤسسهٔ خیریهٔ اختلالات تغذیه میگوید: ” هرچند ما از اهمیت کاهش چاقی آگاه هستیم، اما برچسب زدن مواد غذایی به این صورت به طور باورنکردنی باعث تحریک کسانی میشود که مبتلا به اختلالات تغذیه هستند یا نسبت به آن آسیبپذیرند”.
“ما میدانیم که بسیاری از افرادی که مبتلا به اختلالات تغذیه هستند مدام تلاش میکنند فعالیت بدنی بیشتری داشته باشند؛ پس اینکه دوباره به آنها بگوییم که دقیقاً برای سوزاندن مواد غذایی خاصی چه مقدار فعالیت بدنی باید بکنند، خطر تشدید نشانهٔ بیماری آنها را دارد”.
برچسب ها :پژوهشگر، اپیدمولوژی، بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0