به گزارش قائم آنلاین، اغلب متخصصان توصیه می کنند که هنگام نوشیدن چای از جمله در وعده افطاری در ماه مبارک رمضان، خرما را جایگزین قند یا شکر کنید، خرما دارای قند طبیعی است، این نوع قند به سرعت جذب می شود و در نتیجه بر قند مصنوعی ارحجیت دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
خرما از جایگاه ویژهای در میان محصولات کشاورزی برخوردار است. خرما دارای فروکتوز، ساکارز، گلوکز، آب، موسیلاژ، مواد آلبومینوئیدی و پکتیکی، ویتامینهای A، B، C، D. و E. و املاحی نظیر روی، منگنز، فسفر، آهن و کلسیم است.
خرما بسیار مغذی و انرژی زا است و مصرف آن در هنگام فعالیتهای بدنی، ورزشی، انجام کارهای فکری و ایام روزه داری میتواند مفید باشد. خرما میوهای بسیار مغذی و مقوی بوده و بهتر است که در برنامه غذایی سالمندان، کودکان و نوجوانان در حال رشد، وارد شود.
خرما دارای قند فراوانی است و خاصیت گرم دارد؛ لذا افراد گرم مزاج یا افرادی که بیماریهای قندی دارند، باید در خوردن آن احتیاط کنند.
** خواص خرما
– خرما ویتامینهای متعددی دارد، ویتامین A. موجود در آن سبب تقویت بینایی چشم می شود.
– خرما به واسطه داشتن ترکیبات متعدد، در پیشگیری و کنترل بسیاری از بیماریها نقش دارد؛ پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، حوادث مغزی و پیشگیری از بروز برخی سرطان ها، در مورد خرما مطرح شده و به اثبات رسیده است.
– خرما دارای ویتامین های A. و C. است که سبب تقویت ناخن، رشد مو و طراوت و زیبایی پوست می شود. ویتامین های موجود در خرما، سبب تقویت رشد و حفظ سلامت دهان و دندان می شود.
– خرما یکی از مواد مؤثر در بهبود حافظه می باشد. خرما منبع مناسبی از ویتامینهای گروه B، سلنیوم، آهن و منگنز است و بدین ترتیب میتواند ماده غذایی مناسبی برای تقویت حافظه باشد.
– خرما سبب تقویت و تنظیم دستگاه گوارش است و ترکیبات موجود در آن، اسید معده را تنظیم می کند. افرادی که معدهشان اسید اضافی ترشح می کند یا به اصطلاح معده شان ترش میکند، میتوانند چند عدد خرما را له کرده و در آبجوش ریخته، هم زده و آب آن را بنوشند.
– خرما خاصیت ملین دارد و رودهها را پاکسازی میکند. ماده نیکوتینیک موجود در خرما، دارویی فوق العاده مؤثر برای رفع ناراحتی رودهای است. خوردن خرما سبب ایجاد و تقویت باکتری های مفید رودهای می شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0