«دین و سیاست کوانتومی» منتشر شد
به گزارش قائم آنلاین، این کتاب در هفت فصل و ۲۲۰ صفحه توسط انتشارات پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی منتشر شده است. در معرفی کتاب «دین و سیاست کوانتومی» آمده است: نویسندگان این کتاب با بهرهگیری از فلسفه، اصول و مفاهیم مکانیک کوانتومی به تحلیل پدیده دینگرایی در جهان معاصر پرداختهاند. افول مفروضات بنیادین
به گزارش قائم آنلاین، این کتاب در هفت فصل و ۲۲۰ صفحه توسط انتشارات پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی منتشر شده است.
در معرفی کتاب «دین و سیاست کوانتومی» آمده است: نویسندگان این کتاب با بهرهگیری از فلسفه، اصول و مفاهیم مکانیک کوانتومی به تحلیل پدیده دینگرایی در جهان معاصر پرداختهاند. افول مفروضات بنیادین سیاست کلاسیک وستفالیایی و تحدید قدرت کنش دولتها به عنوان تنها بازیگران نظام بینالمللی متعاقب ظهور شتابنده فرایند جهانی شدن موجب شد تا زمینه نقشآفرینی هرچه بیشتر بازیگران غیردولتی همچون سازمانها و نهادهای بینالمللی دولتی و غیردولتی، سازمانهای مردم نهاد و حتی افراد در عرصه سیاست جهانی فراهم شود.
در این میان شاهد افزایش کنشگری دین در عرصه مسائل جهانی هستیم. بیتردید پیروزی انقلاب اسلامی در ایران موجب پیدایش رستاخیزی در بازگشت مجدد جوامع به ارزش و ظرفیت کنشگری دین در عرصه سیاست عالی شد. حملات تروریستی یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ نقطه اوج توجهات جهانی نسبت به بروز خطر تهدید هنجاری بود که پروپاگاندای رسانهای اسلامگرایان را در کانون توجهات این حادثه قرار داد. مسئلهای که به سرعت موجب پیدایش تحولاتی شگرف در عرصه امنیت بینالمللی شد.
این کتاب با کاربست مفاهیم نظریه کوانتومی تلاش دارد تا مدلی نظری برای تبیین نقشآفرینی دین در عرصه سیاست بینالملل ارائه کند.
نویسندگان تلاش دارند در این کتاب به سوالات ذیل پاسخ دهند؛ کاربست نظریه کوانتوم در تحلیل پدیدههای سیاست بینالملل چگونه قابل اعمال است؟ میان دین و رهیافتهای روابط بینالمللی چه ارتباطی وجود دارد؟ ظهور مجدد دین چه تاثیری بر روابط بینالملل داشته است؟ جایگاه دین در آینده روابط بینالملل چیست؟
برچسب ها :بینالملل،فلسفه، مکانیک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0