کد خبر : 218913
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 جولای 2020 - 17:05
-

اِلمان امیر سرلشکر خلبان ذبیحی در جویبار رونمایی می‌شود

اِلمان امیر سرلشکر خلبان ذبیحی در جویبار رونمایی می‌شود

به گزارش قائم آنلاین، قاسم هاشمی طی گفت‌وگویی بابیان اینکه برابر توافق شهرستان جویبار و حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۰ مقرر شد المان امیر سرتیپ خلبان شهید پرویز ذبیحی در شهرستان جویبار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی قهرمانان ارزشی به

به گزارش قائم آنلاین، قاسم هاشمی طی گفت‌وگویی بابیان اینکه برابر توافق شهرستان جویبار و حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۰ مقرر شد المان امیر سرتیپ خلبان شهید پرویز ذبیحی در شهرستان جویبار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی قهرمانان ارزشی به نسل‌های سوم و چهارم انقلاب احداث شود.

وی با اشاره به اینکه سرانجام در سوم خرداد سال گذشته هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر بعد از نشست‌های اداری و توافقات نهادهای استانی و شهرستانی، این پروژه استانی اعلام شد که در مسیر تقاطع سه‌راهی کمربندی ورداسبی بلوار آیت‌الله فقیه جویبار إلمان شهید ذبیحی نصب شود.

مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس جویبار از بهره‌برداری  این اِلمان در ۲۶ مردادماه خبر داد و گفت: ۲۶ مردادماه امسال اِلمان و یادمان جنگندهF5   خلبان شهید سردار ذبیحی با حضور مسئولین ارشد کشوری و استانی نصب و به  بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشمی افزود: این المان در ابعاد واقعی خود و برای اولین بار در استان مازندران با هزینه ۸۰ میلیون تومان که با احتساب قیمت سال ۹۰ محاسبه شد نصب خواهد شد.

گفتنی است  شهید خلبان پرویز ذبیحی اترکله در بیست و پنجم اسفندماه سال ۱۳۲۶ در قائم‌شهر از توابع استان مازندران در خانواده مؤمن و متقی دیده به جهان گشود پدرش برارگل از کشاورزان ساده و بی‌آلایش بود که خود را وقف تربیت فرزند نمود.

وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدائی و متوسطه در تاریخ ۱۵/۰۹/۱۳۵۰ به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمد.پس از ۲۱ ماه تمرینات نظامی و فراگیری زبان انگلیسی و پروازهای مقدماتی با هواپیمای پایپرو/ و (بونانزا) و انجام پرواز/ سلو/ مستقل برای تکمیل دوره پرواز و پرواز با هواپیماهای پیشرفته عازم پایگاه هوایی اوکلاهامای آمریکا شد.

پس از پرواز با هواپیماهای آموزشی ت۴۱ و جت، ت۳۷ و در میان دانشجویانی ملیت‏های مختلف و پرواز با جت مافوق صوت ت ۳۸ به دریافت نشان خلبانی مفتخر و به ایران بازگشت و به جمع خلبان هواپیمای اف- ۵ در پایگاه پنجم شماری پیوست.

با شروع تجاوز رژیم بعثی عراق به میهن اسلامی این شهید گران‌قدر همانند دیگر خلبانان قهرمان به دفاع از کشور پرداخت و پس از چند پرواز عملیاتی برون‌مرزی و گشت هوائی در تاریخ ۲۲/۰۸/۱۳۵۹ در یک عملیات برون‌مرزی در منطقه شمال شرق موصل عراق هواپیمایش مورد اصابت جنگ‌افزارهای پدافندی دشمن قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 2 =