کد خبر : 219254
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 جولای 2020 - 1:39
-

فاضلاب؛ مهمان جدید دریای فریدونکنار

فاضلاب؛ مهمان جدید دریای فریدونکنار

به گزارش قائم آنلاین، مشکل زباله، پسماند و شیرآبه در مازندران، قصه پرغصه‌ای دارد که برای نوشتنش به طور کامل، نیاز به چندین جلد کتاب است و شاید در وهله نخست آسیب آن به طبیعت و اکوسیستم بکر مازندران و سلامت روح و روان و جسم شهروندان این استان وارد شود. درحالی که شهروندان و

به گزارش قائم آنلاین، مشکل زباله، پسماند و شیرآبه در مازندران، قصه پرغصه‌ای دارد که برای نوشتنش به طور کامل، نیاز به چندین جلد کتاب است و شاید در وهله نخست آسیب آن به طبیعت و اکوسیستم بکر مازندران و سلامت روح و روان و جسم شهروندان این استان وارد شود.

درحالی که شهروندان و مسافرانی که از نقاط مختلف کشور وارد استان مازندران می‌شوند سهم موثری در آسیب رساندن به این طبیعت بکر دارند اما نباید از نحوه تصمیم‌گیری و عدم برخورد مناسب مسئولان نسبت به این موضوع غافل شد.

ورود بدون مانع فاضلاب به دریای فریدونکنار
فریدونکنار ازجمله شهرهای گردشگرپذیر مازندران است که سالانه میزبان مسافران زیادی از سراسر کشور است و درحالی که نیاز به محیطی مناسب و عاری از آلودگی برای جذب گردشگر دارد اما هر روز شاهد هستیم که خنجر زهرآلودی به نام انباشت زباله و رهاشدگی فاصلاب شهری در قلب فریدونکنار فرو رفته و دامنه آسیب آن، زندگی و سلامت شهروندان را تهدید می‌کند.

متاسفانه چندی است که قسمت غربی پارک لاله فریدونکنار محلی شده برای ورود پسآب و فاضلابی که در نهایت بی‌توجهی وارد دریا می‌شود و وضعیت اسف‌باری را به‌وجود آورده است.

اولتیماتوم ۱۰ روزه به شهرداری و متولیان امر برای رفع مشکل ساحل
یاسر سالار رئیس اداره محیط‌زیست فریدونکنار درخصوص این موضوع به خبرنگار ما گفت: طی بازدیدی که با حضور دادستان و مسئولان کارگروه ساماندهی سواحل داشتیم مشکلات بررسی و دلایل این امر مشخص شد.

وی با اشاره به اینکه رهاسازی فاضلاب واحدهای خدماتی و مسکونی اطراف پارک به جوی منتهی به دریا علت به‌وجود آمدن این مشکل است اظهارکرد: اخطارهای لازم به واحدهای خدماتی و مسکونی داده شده و همچنین مکاتباتی با شهرداری و متولیان امر برای برطرف شدن این مشکل صورت گرفته است.

رئیس اداره محیط زیست فریدونکنار خاطرنشان کرد: فرصت ۱۰ روزه به شهرداری و متولیان مربوطه از سوی محیط‌زیست داده شد تا مشکلات موجود برطرف شود.

سالار تصریح کرد: درحالی که اگو منتهی به دریا برای آب‌های سطحی درنظر گرفته شده اما برخی از این واحدهای خدماتی مانند رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و حتی واحدهای مسکونی فاضلاب خود را وارد شبکه جوی شهری کرده و منظره بسیار بدی را در ساحل به وجود می‌آورند که آسیب‌های زیادی به‌دنبال دارد.

این مسئول با بیان اینکه در زمینه سلامت و محیط‌زیست با فرد و نهادی شوخی نداریم تاکید کرد: اگر مشاهده شود که تخلفات ادامه پیدا می‌کند با همکاری مراجع قضایی با متخلفان برخورد می‌شود.

دانلود

رئیس اداره محیط‌زیست فریدونکنار با اشاره به اینکه مهمترین متولی پیگیری این موضوع شهرداری است اظهار کرد: محیط‌زیست اداره اجرایی نیست، بلکه یک دستگاه نظارتی و حاکمیتی است که وظیفه پایش و رصد زیست‌محیطی شهروندان و دستگاه های دیگر را برعهده دارد که نسبت به هر موضوعی در ابتدا اخطار داده می‌شود و درصورت عدم توجه به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

محیط‌زیست باید نسبت به وظایف خود آشنایی پیدا کند
محمدعلی آزادی شهردار فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهارکرد: مشکل موجود که موجب منظره زشت در سطح ساحل پارک لاله فریدونکنار شده مربوط به رهاسازی فاضلاب توسط واحدهای خدماتی و مسکونی است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری هیچ مسئولیتی در این رابطه ندارد خاطرنشان کرد: محیط‌زیست باید با وظایف خود به خوبی آشنا باشد که در این موارد با طرح شکایت و ورود مراجع قضایی این مشکلات رسیدگی شود.

شهردار فریدونکنار تصریح کرد: کارگروه بهداشت و سلامت وظیفه پیگیری این موارد را دارد و مشخص نیست که چرا برخی از دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود آگاه نیستند.

آزادی یادآور شد: یک واحد ساختمانی و یک واحد خدماتی با رهاسازی فاضلاب خود به جوی شهری که منتهی به دریا می‌شود این مشکل را به‌وجود آورده‌اند که اداراتی مانند محیط‌زیست و شبکه بهداشت به آسانی می‌توانند این موضوع را پیگیری و برطرف کنند.

انتقاد شهردار فریدونکنار از اداره آبفا به سبب عقب‌ماندگی پروژه فاضلاب شهری
وی گفت: جوی آب در سطح شهر به دلیل نبود سیستم فاضلاب شهری برای دفع آب‌های سطحی منتهی به رودخانه و دریا می‌شود که متاسفانه برخی افراد از این جوی‌ها برای فاضلاب‌های خود استفاده می‌کنند.

شهردار فریدونکنار با انتقاد از اداره آب و فاضلاب به خاطر عدم راه‌اندازی سیستم فاضلاب شهری اظهارکرد: اداره آب و فاضلاب درحالی که باید سیستم فاضلاب شهری را هرچه زودتر راه‌اندازی کند اما تاکنون هیچ اقدامی درخصوص تصویب طرح مطالعاتی و اختصاص بودجه برای آن انجام نداده است.

به گزارش بلاغ، فریدونکنار که روزی یکی از زیباترین و پاکیزه‌ترین سواحل دریای مازندران را داشت اما امروزه شاهد ورود سیل پساب به دریا است و باتوجه به اینکه مشکل به‌وجود آمده تهدیدی آشکار برای سلامت جانواران و همچنین شهروندان می‌تواند باشد بنابراین نیاز به اقدام جدی مسئولان برای رفع این مشکل دارد.

باتوجه به اینکه سواحل از فرصت‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و امکان حضور سرمایه‌گذاران در این بخش زیاد است، مسئولان باید محیطی زیبا را برای مهمانان فراهم سازند تا چشم هر بیننده‌ای خیره به ظرفیت‌های فریدونکنار شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + 19 =