اجرای طرح «بسیج همگام با کشاورز» در ۵۰ روستای جویبار
به گزارش قائم آنلاین، نجمه رضاییان در گفتوگو ، با اشاره به اجرای طرح ملی «بسیج همگام با کشاورز» در سطح روستاهای شهرستان جویبار اظهار کرد: مجریان این طرح با برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی به دنبال علمی کردن کشاورزی هستند. وی بابیان اینکه طرح ملی «بسیج همگام با کشاورز» با استفاده از مربیان بسیجی
به گزارش قائم آنلاین، نجمه رضاییان در گفتوگو ، با اشاره به اجرای طرح ملی «بسیج همگام با کشاورز» در سطح روستاهای شهرستان جویبار اظهار کرد: مجریان این طرح با برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی به دنبال علمی کردن کشاورزی هستند.
وی بابیان اینکه طرح ملی «بسیج همگام با کشاورز» با استفاده از مربیان بسیجی به شکل گروههای جهادی اجرا میشود، افزود: این طرح تا پایان سال جاری با مشارکت ۲۵ فارغالتحصیل رشته کشاورزی در ۵۰ روستای محروم و کم برخوردار شهرستان جویبار اجرا میشود.
مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی جویبار خاطرنشان کرد: این طرح در جهت افزایش بهرهوری و تولید پایدار، کاهش هزینه تولید، انتقالیافتههای علمی روز به بهرهبرداران و افزایش عملکرد در واحد سطح و باهدف تأمین امنیت غذایی برنامهریزیشده است.
رضاییان گفت: کارشناسان عضو کانون بسیج مهندسین کشاورزی بهصورت داوطلبانه ارائه خدمات آموزشی و ترویجی به روستائیان را عهدهدار هستند و تلاش میکنند با ارائه آموزشهای علمی فاصله کمیت و کیفیت تولید محصول بین کشاورزان پیشرو را با کشاورزی که از سطح دانش و آگاهی کمتری برخوردارند، کاهش دهند تا درنهایت با افزایش آگاهی علمی، تولید محصول باکیفیت و سطح درآمد، سطح رفاه و برخورداری اقتصادی کشاورزان افزایش یابد.
وی بیان کرد: در سال جاری همچنین برای تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید» و با توجه به اهمیت خودکفایی در بخش محصولات راهبردی و خودکفایی در گوشت قرمز در برنامه نهضت جهش تولید به همت مهندسین بسیجی اجرا میشود.
مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی جویبار تصریح کرد: در برنامه نهضت جهش تولید، کارشناسان فارغالتحصیل بخش کشاورزی، منابع طبیعی، شیلات و دامپروری با عضویت در کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان جویبار، بهعنوان مربی وارد روستاهای هدف شده و در کنار کشاورزان و دامپروران بهصورت مستمر حضور دارند و خدمترسانی میکنند.
رضاییان بابیان اینکه کشاورزی سنتی، وجود محدودیتهای بیشمار در بخش تولید و نبود دانش کافی تأمین مواد غذایی کشور را تهدید میکند، اظهار امیدواری کرد که اجرای این اقدامات گامی در راستای خودکفایی در تولید انواعی از محصولات باشد.
گفتنی است کانون بسیج مهندسین کشاورزی با داشتن ۳ گروه جهادی فعال، گروه جهادی تخصصی دامپزشکی، گروه جهادی محدودیت یابی و نیازسنجی مزارع، گروه جهادی آموزش خدمات فنی و مشاورهای به کشاورزان درروستاها خدمترسانی میکند. همچنین گروه جهادی شهید علیزاده کانون بسیج مهندسین کشاورزی با همکاری قرارگاه جهادی خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، درزمینههایی مانند اهدای لوازمالتحریر (مشق احسان)، اهدای جهیزیه به نوعروسان، اهدای پکهای بهداشتی در برابر شیوع بیماری کرونا، اهدای بستههای معیشتی (سبد کالا) و اهدای بستههای پروتئینی در بین روستائیان و نیازمندان و آسیب دیدگان بیماری کرونا، با کمک بسیجیان پایگاههای مقاومت محلات و همکاران جهادی توزیع داشته است.
شایانذکر است گروه جهادی شهید علیزاده کانون بسیج مهندسین کشاورزی شهرستان جویبار در سال ۹۸ در جشنواره مالک اشتر عنوان برتر استانی و کشوری معرفیشده است.
برچسب ها :بسیج، کشاورزی،روستا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0