آغاز به کار چند کارگاه ادبی
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابطعمومی این موسسه، در اولین مرحله از شروع به کار این دپارتمان، استادانی چون احمد پوری، امیرحسن چهلتن، حسن میرعابدینی، محمد دهقانی و کامیار عابدی حضور خواهند داشت. احمد پوری در کارگاه «فنون ترجمه شعر» به مراکز توجه در ترجمه شعر در قیاس با دیگر انواع ترجمه و
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابطعمومی این موسسه، در اولین مرحله از شروع به کار این دپارتمان، استادانی چون احمد پوری، امیرحسن چهلتن، حسن میرعابدینی، محمد دهقانی و کامیار عابدی حضور خواهند داشت.
احمد پوری در کارگاه «فنون ترجمه شعر» به مراکز توجه در ترجمه شعر در قیاس با دیگر انواع ترجمه و همچنین ذات و کارکرد شعر به طور عام خواهد پرداخت و همچنین در خلال جلسات کارگاه، مباحثی در ارتباط با شناخت شعر و کشف رازها و ریزهکاریهای آن مطرح خواهد کرد.
کارگاه داستاننویسی امیرحسن چهلتن نیز شامل تدریس اصول و مقدمات داستاننویسی به همراه کار کارگاهی خواهد بود.
در بخش اول که در دو حوزه داستان کوتاه و رمان است، مباحثی در زمینه ساختار رمان، انواع داستان کوتاه، پلات (پیرنگ)، شخصیتپردازی، نظرگاه، عنصر تعلیق، راوی کودک، شباهتها و تفاوتهای فیلمنامه و داستان، انواع روایت، زبان و… مطرح خواهد شد.
حسن میرعابدینی در کارگاه «جریانشناسی داستان معاصر» داستان ایرانی را در بستر دورههای تاریخی و فضای اجتماعی آن مورد بررسی قرار خواهد داد و به ارتباط بینامتنی و تاریخی میان آثار نویسندگان دورههای مختلف خواهد پرداخت.
در کارگاه تحلیلی «متون کلاسیک ایران» نیز، محمد دهقانی با روخوانی بخشهایی از متون کهن ادبیات فارسی به تحلیل جوانب فرهنگی، اجتماعی این متون و تاثیر آنها بر تفکر، فرهنگ و زندگی امروزین ما، و همچنین شناخت ضعفها و کاستیهایشان براساس معیارهای تفکر انتقادی خواهد پرداخت.
کارگاه «جریانشناسی شعر معاصر» کامیارعابدی نیز با هدف شناخت و تحلیل پُراهمیتترین نِحلهها، گروهها، نشریهها، چهرهها و نمونههای شعر معاصر ایران در سده بیستم و دو دهه نخست سده بیستویکم میلادی برگزار خواهد شد.
کارگاههای احمد پوری، محمد دهقانی و کامیارعابدی بنا به شرایط به صورت حضوری یا آنلاین و یا همزمان به هر دو شیوه برگزار خواهد شد و کارگاههای امیرحسن چهلتن و حسن میرعابدینی بعد از فروکش کردن بحران کرونا به صورت حضوری خواهد بود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کارگاهها به سایت موسسه به نشانی: http://arttomorrow.org مراجعه کنند یا با شماره ۰۲۱۸۸۸۸۱۰۹۲ تماس بگیرند.
برچسب ها :کارگاه، ادبیات، فیلمنامه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0