کد خبر : 226482
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آگوست 2020 - 16:57
-

میاندورود منابع آبی زیرزمینی خوبی ندارد

میاندورود منابع آبی زیرزمینی خوبی ندارد

به گزارش قائم آنلاین، جلسه هم اندیشی ساماندهی آب شرب میاندورود با حضور زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، عبداللهی مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران، فرماندار، بخشداران، رئیس آب و فاضلاب و روسای شوراهای شهرستان، بخش مرکزی و گهرباران میاندورود در سالن جلسات فرمانداری میاندورود برگزار شد. حسین منفردی فرماندار میاندورود با بیان

به گزارش قائم آنلاین، جلسه هم اندیشی ساماندهی آب شرب میاندورود با حضور زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، عبداللهی مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران، فرماندار، بخشداران، رئیس آب و فاضلاب و روسای شوراهای شهرستان، بخش مرکزی و گهرباران میاندورود در سالن جلسات فرمانداری میاندورود برگزار شد.

حسین منفردی فرماندار میاندورود با بیان اینکه در هر دو بخش شهرستان هم در تامین و هم در توزیع دچار مشکل هستیم، اظهار کرد: با جلساتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که حل این مشکل به تنهایی توسط فرمانداری، بخشداری و آب و فاضلاب امکان پذیر نیست چون اعتبارات ما پاسخگوی نیازمان نیست.

انشعابات غیرمجاز عامل مهم هدر رفت آب
منفردی یکی از مشکلات این بخش را انشعابات غیرمجاز بیان کرد و گفت: با دادستانی هماهنگی کردیم و به رئیس آب و فاضلاب تاکید کردیم که انشعاباتی که برای مصارف غیرشرب استفاده می‌کنند قطع شود.

وی خاطرنشان کرد: یک طرح ملی داریم که آب شرب شهرستان‌های ساری و میاندورود باید از سد شهیدرجایی تامین شود و برای سال جاری نیز ۱۷ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفتند که اگر این کار تکمیل شود در تامین آب شرب مشکلی نخواهیم داشت و در زمینه توزیع می‌توانیم با اعتبارات خودمان به مروز آن را حل کنیم.

مدیران میاندورود ساکن این شهرستان نیستند تا درد مردم را درک کنند
اسرافیل عرب رئیس شورای شهرستان میاندورود با انتقاد از عدم برخورد مناسب با انشعابات غیرمجاز، افزود: لوله‌های انتقال داخل روستاها بسیار قدیمی است و باعث تغییر رنگ، بو و مزه آب می‌شود.

عرب تاکید کرد: هیچ یک از مدیران میاندورود در این شهرستان ساکن نیستند تا درد کم آبی مردم را درک کرده باشند.

هدر رفت ۲ اینچ آب تنها از یک نقطه
خلیلی بخشدار گهرباران با بیان اینکه دو اینچ آب در ثانیه از شکستگی لوله خط یک که به سمت روستای اسلام آباد می‌آید خارج می‌شود، بیان کرد: در کل شهرستان تنها یک اکیپ اتفاقات داریم که نیاز است تدبیری برای حل این مشکل هم انجام شود.

مجید عبداللهی مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران در این جلسه گفت: از سال ۹۴ تاکنون فعالیت‌های اجرایی میاندورود در دو حوزه توسعه‌ای نگهداری و بهره برداری اقدامات مناسبی صورت گرفته که در زمینه توسعه‌ای ۵ حلقه چاه، ۲۷کیلومتر خط انتقال، ۲۶ کیلومتر شبکه توزیع و ۶ واحد ایستگاه پمپاژ داریم که در این زمینه برای ۶ روستا ۳۳ میلیارد ریال هزینه شده است.

عبداللهی افزود: در بحث بهره برداری نیز لایروبی، اصلاح حلقه چاه، خط انتقال و شیرآلات اقدام شده و فرصت مشارکت در این چند سال داده شد تا فضای بیشتری داشته باشیم.

وی بیان کرد: مجتمع آب رسانی اسلام آباد با هزینه سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است و آب رسانی به اسرم تقریبا به اتمام رسیده است.

میاندورود منابع آبی زیرزمینی خوبی ندارد
عبداللهی با بیان اینکه بر خلاف شهرستان‌های دیگر استان در میاندورود منابع آبی زیرزمینی خوبی نداریم، تصریح کرد: با ایجاد چاه‌های متعدد در سطح شهرستان به‌دنبال تامین آب شرب مردم هستیم.

این مسئول درباره سرطان‌زا بودن لوله‌های آزبستی، گفت: حدود ۵۰ درصد لوله‌های استان آزبستی هستند و این لوله‌ها سرطان‌زا نیستند بلکه در صورت تراش خوردن این مشکل به‌وجود می‌آید به همین دلیل چندین سال است که این لوله‌ها تراش داده نمی‌شود.

هدر رفت ۵۵ لیتر در ثانیه آب در گهرباران
وی با بیان اینکه در بخش گهرباران ۷۲ لیتر در ثانیه آب داریم اما تنها پول ۱۷ لیتر آب را دریافت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: ۵۵ لیتر در ثانیه آب به‌دلیل وجود شکستگی‌ها و انشعابات غیرمجاز هدر می‌رود.

عبداللهی تاکید کرد: برای حل این مشکل در دو ماه آینده مانوری را در میاندورود به اجرا خواهیم گذاشت و از ظرفیت استانی برای حل مشکل میاندورود استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل آب و فاضلاب مازندران بیان کرد: دو حلقه چاه در میاندورود توسط آب منطقه‌ای قرار است فروخته شود و پیگیر خریداری آن هم هستیم و انتظار داریم در این زمینه همکاری لازم با ما انجام شود.

منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برنامه بلندمدت ما در ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته در بخش آب شرب خوب نبود، اظهار کرد: برنامه پنج ساله است که آب سدشهید رجایی به میاندورود منتقل شود.

زارعی بیان کرد: سمنان در حال ساخت سد فینسک است که هیچ حق آبه‌ایی ندارد که در صورت اجرا ۳۰ تا ۴۰ درصد برروی آب سد شهید رجایی تاثیرگذار است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده + سه =