کد خبر : 226490
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آگوست 2020 - 17:00
-

از پایش و آسیب شناسی خروجی‌های طرح کاهش آلودگی هوا تا بازنگری پروژه نیمه کاره ترمینال شرق

از پایش و آسیب شناسی خروجی‌های طرح کاهش آلودگی هوا تا بازنگری پروژه نیمه کاره ترمینال شرق

به گزارش قائم آنلاین، محمد علیخانی در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در ارائه گزارشی سه ساله از عملکرد کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران که به صورت فایل صوتی پخش شد، گفت: کمیسیون حمل و نقل شورا ظرف سه سال گذشته ۱۵۴ جلسه رسمی با موضوعات

به گزارش قائم آنلاین، محمد علیخانی در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در ارائه گزارشی سه ساله از عملکرد کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران که به صورت فایل صوتی پخش شد، گفت: کمیسیون حمل و نقل شورا ظرف سه سال گذشته ۱۵۴ جلسه رسمی با موضوعات عمرانی و حمل و نقلی داشته و صدها جلسه در حوزه پایش و نظارت بر حسن عملکرد معاونت و بخش های اجرایی با هدف مدیریت پروژه های عمرانی و ترافیکی پایتخت و در مسیر صحیح و جلوگیری از وقوع انحرافات و تصمیمات سلیقه ای در شرایط کمبود منابع مالی داشته است.

وی افزود: نتیجه این بررسی ها و تلاش ها ۳۳ تذکر رسمی به شهردار تهران از سوی بنده و صدها مکاتبه و پیشنهاد بوده، در حوزه قانونگذاری طرح ها و لوایح مرتبط با عمران و حمل و نقل شهری ۳۷ مصوبه از طرف کمیسیون حمل و نقل به عنوان کمیسیون اصلی در صحن شورا مطرح و مصوب شده است.

وی در تشریح برخی از مهمترین این مصوبات نیز گفت: تدوین و ابلاغ برنامه عملیاتی اولویت محور و تحقق پذیر با اولویت اصلی توسعه حمل و نقل همگانی، ایجاد ردیف بودجه جدید برای توسعه سیستم های حمل و نقل انبوه بر از طریق واریز کلیه درآمدهای حاصل از صدور پروانه به نفع ایجاد زیرساخت های مترو، به روزرسانی مصوبات شورا در موضوع پارک حاشیه ای و پارکینگ عمومی با رویکرد اقتصادی شدن سرمایه گذاری بخش خصوصی در توسعه پارکینگ، رده بندی پارکینگ های عمومی، بهره مندی از تجهیزات هوشمند در مدیریت، توسعه مدیریت هوشمند بر معابر، پارک های حاشیه ای و رده بندی معابر برای پارک های حاشیه ای با هدف ایجاد عدالت در استفاده از زیرساخت های شهری برای همه شهروندان و تدوین تصویب برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش آموزان انجام شده است.

وی تاکید کرد: پایش و آسیب شناسی خروجی های طرح کاهش آلودگی هوا و اصلاح اشکالات این طرح از طریق مصوبات شورا از دیگر مواردی بود که توسط این کمیسیون پیگیری شد. بی تردید پیگیری‌ها در حوزه کنترل آب‌های سطحی اگر به همراه تلاش شهرداری و پیگیری کمیسیون عمران شورا ظرف سال های گذشته در تهران نبود شاهد حوادث بسیار ناگواری در حوزه سیل می‌بودیم. پیگیری قوانین و مصوبات مربوط به تعهدات دستگاه های دولتی در جهت کمک به حمل و نقل عمومی که تنها بخش محدودی از آنها تحقق پیدا کرده، اکثر آنها در حال پیگیری است. بررسی و بازنگری پروژه نیمه کاره ترمینال شرق که با کمک کمیسیون فرهنگی برای تبدیل آن به قطب گردشگری و حمل و نقلی در شهر تهران گام برداشته شد نیز از دیگر اقدامات کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران بوده است.

علیخانی تصریح کرد: تدوین و تصویب پروتکل حمل و نقل عمومی در دوره کرونا توسط این کمیسیون و در همین ایام انجام شد و به تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا رسید که در حال حاضر در تهران ملاک عمل شده است. همچنین پیشنهاد کمیسیون در مورد پیشنهاد طرح ترافیک در دوره کرونا هر چند که با وقفه هایی روبرو شد؛ اما نهایتا برگشتند به موضوعی که توسط کمیسیون و معاونت حمل و نقل و ترافیک و پلیس راهور تهران بزرگ به تصویب رسیده بود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به آسیب های جدی حوزه مدیریت شهری اشاره کرد و افزود: هر کاری فلسفه ای اساسی و بعد عملی دارد. بعد عملی کار ما نیز در هم اندیشی ها، جلسات و در جریان مصوبات به آن می رسیم. اینها بخش جدایی ناپذیری از کار ماست.

وی افزود: قصد ندارم به صورت کلیشه‌ای و پوپولیستی از مردم بگویم، مبنی بر اینکه ما خادمان آنها هستیم؛ اما بسیار جدی و صادقانه باید به این فکر کنیم که برای این مردم که به ما اعتماد کردند و مسئولیت به ما سپرده‌اند علاوه بر مصوبات و پیگیری ها در اجرا و حوزه مدیریت شهری چه اقداماتی کردیم که احساس کنند راه پر سنگلاخ برای آنها کمی هموارتر شده و تا چه میزان تکریم ارباب رجوع در حرکات و سکنات ما رعایت شده است.

علیخانی ادامه داد: آن معاونت حوزه شهرسازی که حتی برای شنیدن صحبت فردی که عضو شورا برای آن درخواست داده است پس از شش ماه با واسطه های دیگر فرد را می پذیرد با مردم دردمند چه می کند. آن معاونی که مصوبه شورا را به هیچ می گیرد و حتی با شورا و نمایندگان مردم رفتار غرور آمیز دارد با مردم چه می کند؟.

وی تاکید کرد: پاسکاری پرونده‌ها در شهرداری رایج شده، اختیارات مناطق از شهرداران صلب شده و گویی مأموریت برخی مدیران تعطیلی فعالیت ها در عمل است. شهردارانی که اختیارات آنها صلب شده از آنها چه انتظاری می توان داشت؛ چرا برخی مدیران به جای اینکه موفقیت خود را در همراهی مردم و نمایندگان مردم ببینند به دنبال زد و بند برای به خیال خود موقعیت های بعدی هستند. در این شهر صدها پروژه با پول و آبروی مردم به بهره برداری رسیده، عده ای از مدیران نمایش خود را تمام کردند و این پروژه ها را افتتاح کردند، عکس و فیلم گرفتند اما حالا کسی نمی پرسد چه بر سر طلبکار این پروژه ها آمده است. کسی نمی پرسد چه خانواده هایی به خاک سیاه نشسته اند و بدبخت شدند.

وی ادامه داد: برخی مدیران به جای حل این مشکلات می گویند به شورا چه ربطی دارد که کار مردم را پیگیری کند هر کس شکایت دارد به دستگاه قضایی مراجعه کند اما برای چه به دستگاه قضایی شکایت کند. چون با زد و بند ممکن است در برخی محاکم برخی موفق شوند و چند برابر از شهرداری مطالبه کنند و نهایتا حساب شهرداری را مسدود کنند. منافع چه کسانی در حل نشدن اینگونه پرونده هاست.

علیخانی با تاکید بر لزوم بازنگری در برخی ضوابط قدیمی همچون ضوابط باغات گفت: انطباق ضوابط با واقعیت های صحنه به دور از شعار از ضروریات است. قطعا چیزی ضروری تر از حفظ محیط زیست و باغات نیست اما نه باغی که وجود خارجی ندارد. برخی دوست دارند به جای دیدن آنچه اتفاق افتاده به حفظ باغاتی خوش کنند که تنها روی کاغذ است و مدت ها وجود خارجی ندارد و میراث آن سرگردانی مردم است لذا بهتر است نه تنها در این حوزه بلکه بسیاری ضوابط گذشته بازنگری شود تا از بار دشواری برخی تصمیمات برای شهروندان بکاهیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج + یک =