تظاهرات هزاران نفری در برلین علیه محدودیتهای کرونایی با ۳۰۰ بازداشتی
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی پلیس برلین شمار شرکتکنندگان در اعتراضات روز شنبه را حدود ۱۸ هزار تن برآورد کرد. پس از آن، مقامهای محلی گفتند ۳۵ هزار تا ۳۸ هزار معترض در تجمعهای پایتخت آلمان حضور داشتند. معترضان از ساعت ۱۸ روز شنبه به وقت محلی تجمعات خودشان را
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی پلیس برلین شمار شرکتکنندگان در اعتراضات روز شنبه را حدود ۱۸ هزار تن برآورد کرد. پس از آن، مقامهای محلی گفتند ۳۵ هزار تا ۳۸ هزار معترض در تجمعهای پایتخت آلمان حضور داشتند.
معترضان از ساعت ۱۸ روز شنبه به وقت محلی تجمعات خودشان را آغاز کردند و پلیس از معترضان خواسته بود تا حدود ۲۰:۳۰ به اعتراضاتشان پایان دهند. با این حال تا ساعت ۲۲:۳۰ هنوز گروههایی از معترضان در خیابانها باقی مانده بودند. بامداد امروز (یکشنبه) پلیس برلین خیابانهای منتهی به میادین مهم را بست و از معترضانی که در محل حاضر بودند، خواست متفرق شوند.
به گفته وزیر داخلی برلین، هفت افسر پلیس حین درگیریها با گروهی از معترضان در نزدیکی سفارت روسیه زخمی شدند. حدود ۲۰۰ معترض در نزدیکی ساختمان این سفارتخانه بازداشت شدند. در مجموع در جریان اعتراضات روز شنبه هم بیش از ۳۰۰ تن بازداشت شدند. حدود ۲۰۰ تن که در آن تجمع دستگیر شدند، به گفته مقامها اغتشاشگران راستگرایی بودند که سنگ و بطری پرتاب میکردند.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، تجمعهای مشابهی در سایر شهرهای اروپا برگزار شد و برخی از معترضان ویروس کرونا را جعلی خواندند.
در میدان ترافلگار لندن هزاران تن علیه مسائلی از جمله محدودیتهای ویروس کرونا تجمع کردند. تظاهرات مشابهی در پاریس، وین و زوریخ برگزار شد.
پلیس آلمان زدن ماسک و فاصلهگیری اجتماعی در تظاهرات برلین را اجباری کرده بود و در میانه روز دستور متفرق شدن تظاهرکنندگان به دلیل نادیده گرفتن این دستور را داد. این تظاهرات عمدتا در آرامش برگزار شد اما پلیس بعدا در پی بروز برخی ناآرامیها شماری را دستگیر کرد.
مقامهای برلین به دلیل نگرانی از نقض تدابیر بهداشتی سعی داشتند مانع انجام این راهپیمایی شوند اما دادگاهی مانع چنین ممنوعیتی شد. هرچند آلمان برخلاف بسیاری از دیگر کشورهای اروپایی تاکنون شاهد موج بزرگ ویروس کرونا نبوده، نرخ ابتلا در آن در حال افزایش است به طوری که این آمار به بالاترین حد از آوریل رسیده است.
این تظاهرات را جنبش کوئردنکن ۷۱۱ که در اشتوتگارت مستقر است، ترتیب داد. این گروه در فیسبوک بیش از ۱۶ هزار دنبالکننده دارد و عمدتا از طریق تلگرام با هوادارانش ارتباط میگیرد. این گروه معتقد است که مقررات ویروس کرونا ناقض حقوق و آزادیهای اساسی مندرج در قانون اساسی آلمان است و خواهان لغو آنهاست.
این گروه قبلا در روز اول اوت تظاهراتی را در برلین ترتیب داده بود که هزاران تن از جمله برخی هواداران راست افراطی و توطئهپنداران که واقعی بودن کووید-۱۹ را قبول ندارند به آن پیوستند. وبسایت دویچه وله گزارش داد که در تظاهرات روز شنبه هم پرچمها و تیشرتهای حامیان راست افراطی قابل مشاهده بود.
خانوادههایی همراه با کودکان هم در تظاهرات حضور داشتند. برخی گفتند فقط میخواهند از حق تظاهرات استفاده کنند. استفان ۴۳ ساله ساکن برلین به خبرگزاری فرانسه گفت: “من با راست افراطی سمپاتی ندارم. آمدهام از آزادیهای اساسی دفاع کنم.”
یک تظاهرکننده دیگر به شبکه “ای آر دی” گفت که آمار “افراد به شدت مریض در حال کاهش است” و اضافه کرد: “در همین حال تست بیشتری انجام میشود و تدابیری داریم که کاملا از حد و اندازه خارج است. باید دست از این دیوانگی برداریم و زندگی عادی را از سر بگیریم.”
آلمان یکی از موثرترین مبارزات برای جلوگیری، شناسایی، مهار و درمان ویروس کرونا را داشته است. این کشور به خصوص در حداقل نگه داشتن آمار مرگ در میان ۷۰ ساله ها به بالا موفق بوده است. آلمان از اوایل آوریل محدودیتهای فاصلهگیری اجتماعی را کم کرد اما به ردگیری موارد ابتلا ادامه داد. با این حال آمار ابتلا در ماه اوت دوباره افزایش یافته است.
برچسب ها :کرونا،تظاهرات،پرچم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0